Haber Detayı
27 Temmuz 2020 - Pazartesi 10:33
 
BAŞKAN ALAGÖZ’DEN YENİ UYGULAMA TEFENNİ BU SİSTEMLE TEMİZ OLACAK
BAŞKAN ALAGÖZ’DEN YENİ UYGULAMA TEFENNİ BU SİSTEMLE TEMİZ OLACAK
- Haberi
BAŞKAN ALAGÖZ’DEN YENİ UYGULAMA TEFENNİ BU SİSTEMLE TEMİZ OLACAK

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya üzerinden dikkat çeken paylaşımda bulundu. İlçe içerisinde bulunan çöp bidonlarını gezerek fotoğraflayan Başkan Alagöz, fotoğraflarla birlikte yeni yaptırımlardan bahsetti.

İşte Başkan Alagöz’ün paylaşımı;

 

“Kıymetli hemşehrilerim;

Gönül istiyor ki buradan sadece güzellikleri, icraatları, ilçemize yapılan işleri, alınan araçları hepimize mutluluk veren gelişmeleri paylaşalım. Lakin aşağıdaki görüntüleri paylaşmalıyımki önlemini almak noktasında hepimiz elimizi taşın altına koyalım.

Her fırsatta bir buçuk asırlık bir ilçe olduğumuzu, çok köklü bir tarihimiz olduğunu paylaşsakta hâla bir takım eksiklerimiz olduğu aşikar.

Geçtiğimiz aylarda defalarca uyarmış olmamıza rağmen çöp bidonları molozlarla dolduruluyor, çöp bidonu boş olmasına rağmen çöpler bidonun dışına dökülüyor hatta şişeler ve camlar kırılarak etrafa serpiştiriliyor.

Bugün zabıta ekiplerimizle beraber tüm ilçeyi dolaştık ve gördük ki sadece belediye personelimizin özverisi ve gayreti temizlik için yeterli değil.

Bu haftadan itibaren çöpler ve temizliği noktasında farklı bir uygulamaya geçiyoruz. Yeni uygulamamızda her çöp bidonuna bir numara vereceğiz ve her bidonu 10 haneye zimmetleyeceğiz. Dolayısıyla söz konusu bidonun dışına atılan çöpten veya dökülen molozdan o 10 hane sorumlu olacak.

Her haneye önümüzdeki günlerde bir bildiri gönderilerek kullanmaları gereken bidonlar bildirilecektir. Bununla beraber bir oto kontrol sistemi oluşacaktır. Bunlara rağmen hâla kurallara uymayanlar hakkında bugüne kadar uygulanmamış zabıta talimatnamesinin tüm yaptırımları uygulanacaktır. Sizlerden ricamız kurallara uymayanları uyarmanız veya bizlere mutlaka ihbar etmenizdir.

Kıymetli hemşehrilerim güzel bir ilçe olmak temiz bir ilçe olmaktan geçer. Temiz bir ilçeye sahip olmak ise topyekün mücadele gerektirir. Ben şahsım ve belediyem olarak bu mücadeleye bedeli ne olursa olsun başladım. Sizleri de geleceğimiz, yarınlarımız, çoçuklarımız için bu mücadeleye davet ediyorum.
Saygılarımla.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, ALAGÖZ’DEN, YENİ, UYGULAMA, TEFENNİ, BU, SİSTEMLE, TEMİZ, OLACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı