Haber Detayı
30 Nisan 2021 - Cuma 13:12
 
Başkan Alagöz'den tam kapanma açıklaması
Başkan Alagöz'den tam kapanma açıklaması
- Haberi
Başkan Alagöz'den tam kapanma açıklaması

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz 17 gün sürecek tam kapanma ile ilgili açıklamada bulundu. Alagöz açıklamasında, '' 17 gün zarfında ihtiyaç duyduğunuz her konuda Belediyemize veya Zabıta ekiplerimize ulaşabilir bizlerden yardım isteyebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi bu süreçtede sizlere 24 saat kesintisiz hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız.'' ifadelerini kullandı.

İşte Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün açıklaması:

Kıymetli Tefenni’li hemşerilerim ve yasaklar boyunca konaklamak için İlçemize dışarıdan gelen değerli misafirlerimiz 17 gün sürecek olan tam kapanmaya geçtiğimiz saatlerde başlamış bulunmaktayız.

Anlık su tüketiminden anladığımız kadarıyla ilçe nüfusumuzun an itibariyle 10000 in üzerinde olduğunu tahmin etmekteyiz.

Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması ve sağlığımızı riske atmamak adına İçişleri Bakanlığı genelgelerinde belirtilen hususların harfiyen riayet edilmesini önemle rica ediyorum.

17 gün zarfında ihtiyaç duyduğunuz her konuda Belediyemize veya Zabıta ekiplerimize ulaşabilir bizlerden yardım isteyebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi bu süreçtede sizlere 24 saat kesintisiz hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız.

Tüm İlçe halkımın sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun bir ömür geçirmesini diliyor Saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Alagöz'den, tam, kapanma, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı