Haber Detayı
15 Nisan 2022 - Cuma 13:42
 
BAL Ligi Yükselme Maçı Gazi Atatürk Stadında oynanacak
BAL Ligi Yükselme Maçı Gazi Atatürk Stadında oynanacak
- Haberi
BAL Ligi Yükselme Maçı Gazi Atatürk Stadında oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonunda Burdur’u temsil edecek takımın belli olacağı ve sporseverlerin sonucunu merakla beklediği MAKÜSPOR ile Tefenni Belediyespor arasında oynanacak baraj müsabakası 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 14.00’da Burdur Gazi Atatürk Stadyumunda oynanacak.

2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 3.Grupta Burdur MAKÜSPOR ve Bucak Belediye Oğuzhanspor takımları Burdur’u temsil etti. Lig’de son hafta oynanan karşılaşmalar sonucunda Bucak Belediyesi Oğuzhanspor puan sıralamasında son iki sırada yer almasıyla birlikte küme düştü.

Oğuzhanspor’un küme düşmesiyle Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonunda Burdur’u temsil edecek takımın belli olacağı müsabakada Burdur MAKÜSPOR, Burdur 1. Amatör Kümede 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Tefenni Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

Baraj maçı müsabakasının yeri ve tarihinin belirlenmesi için toplantı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi Asil Çakır, Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, Futbol İl Temsilcisi Murat Türker başkanlığından oluşan Baraj Müsabakası Komitesi 11-04-2022 tarihinde Burdur ASKF toplantı salonunda İl Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi, İlgili Kulüplerin Yöneticileri ve ASKF Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda müsabakanın tarih ve saati ve diğer hususlar belirlenerek tutanak altına alındı.

Baraj maçının 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 14.00’da Gazi Atatürk Stadyumunda oynanması kararlaştırıldı. 

Burdur ASKF tarafından toplantıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Baraj Müsabakası Statü gereği İl Merkezinde tek maç eleme usulü oynanacak olup, beraberlik halinde 15’er dakikalık uzatma, eşitlik bozulmaz ise seri penaltı atışları 2022-2023 sezonunda İlimizi BAL Liginde temsil edecek olan takım belirlenecek. Baraj Müsabakası Hakemleri ve Gözlemcisi TFF tarafından ilimiz dışından atanacaktır. BAL baraj müsabakasında protokol tribünü düzenlemesi ve seyircilerin stat içerisinde oturma düzenleri de belirlenerek, seyircilerin müsabaka öncesi stada alınır iken gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasına, her iki takım yetkililerine seyircilerini uyararak meşale, yanıcı, yakıcı madde ve kesici alet getirmemeleri istendi. Baraj müsabakasında her iki kulübümüze de başarılar dileriz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAL, Ligi, Yükselme, Maçı, Gazi, Atatürk, Stadında, oynanacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı