Haber Detayı
15 Nisan 2022 - Cuma 13:37
 
BURDUR, BAL 9. BÖLGE ŞAMPİYONLARININ 3. LİG’E TERFİ MAÇLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
BURDUR, BAL 9. BÖLGE ŞAMPİYONLARININ 3. LİG’E TERFİ MAÇLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
- Haberi
BURDUR, BAL 9. BÖLGE ŞAMPİYONLARININ 3. LİG’E TERFİ MAÇLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bölge Birinciliği müsabakaları fikstür çekimi TFF Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirildi. Fikstür çekiminde Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge şampiyonlarının müsabakalarının Burdur’da yapılacağı açıklandı.

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bölge Birinciliği müsabakaları fikstür çekimi yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin Eserdi, TASKK Genel Başkan Vekili Burhan Cahit Erdem, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcıları Şener Aydın, Remzi Ay, Metin Mengüç, Ali Muhammet Tanrıyaşükür, Mehmet Top ile İstanbul ASKF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı. 

TFF Başkan Vekili ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez fikstür çekimi öncesinde bir konuşma yaparak takımlara başarılar diledi.

“9.Bölge Grup birincileri Burdur’da mücadele edecek”

Fikstür çekiminde Burdur’u sevindiren bir haber de verildi. BAL 9. Bölge şampiyonlarının müsabakalarının Burdur MAKÜ İstikal Stadında oynanacağı açıklandı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Bölgenin grup şampiyonları Belediye Bolvadin Termalspor, Çiğli Belediyespor ve Efeler 09 Spor FK takımları Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Stadında 18-20-22 Nisan 2022 tarihlerinde karşı karşıya gelecek ve 1 takım 3.lige yükselecek.

1.Maç

Belediye Bolvadin Termalspor – Çiğli Belediyespor

2.Maç

Eefeler 09 Spor FK – Belediye Bolvadin Belediyespor

3.Maç

Çiğli Belediyespor – Efeler 09 Spor FK

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR,, BAL, 9., BÖLGE, ŞAMPİYONLARININ, 3., LİG’E, TERFİ, MAÇLARINA, EV, SAHİPLİĞİ, YAPACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı