Haber Detayı
06 Kasım 2020 - Cuma 13:13
 
Yeşilbaşköy Karantinaya alındı
Yeşilbaşköy Karantinaya alındı
- Haberi
Yeşilbaşköy Karantinaya alındı

1 Kasım Pazar günü artan vakalar sebebiyle Burdur'da 4 köy ve 3 mahalle karantinaya alındı. 

5 Kasım Perşembe günü artan korona virüs vakaları sebebiyle Burdur'un Ağlasun İlçesi'ne bağlı Yeşilbaşköy de karantinaya alınarak, saat 19:00 itibari ile köye giriş çıkışlar kapatılacak. Edinilen bilgilere göre, köyde 12 pozitif vaka ve 38 temaslı kişi bulunuyor. Bu nedenle Ağlasun İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Yeşilbaşköy 14 gün karantinaya alındı.

1 KASIM'DA KARANTİNAYA ALINAN YERLER

Yeşilova İlçesi'ne bağlı Büyükyaka Köyü'nde çok sayıda pozitif vakaya rastlanması sonucunda karantina uygulaması başlatıldı.

Burdur Merkez Kozluca Köyü’nde 10, Karaçal Köyünde ise 11 pozitif Covid-19 vakası ve çok sayıda temaslı olması nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantinaya alındı.

Gölhisar İlçesi’ne bağlı Çamköy Köyü’de 9 pozitif Covid-19 vakası ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 14 gün karantinaya alındı. Köylerin giriş çıkışları Jandarma ekipleri tarafından araç trafiğine kapatıldı.

Bucak İlçesi'ne bağlı Çobanpınar Köyü'nde 9 pozitif vaka ve 25 temaslı kişi bulunması sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 3 mahalle karantinaya alındı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeşilbaşköy, Karantinaya, alındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı