Haber Detayı
19 Mayıs 2020 - Salı 16:15
 
Vali Şıldak, video konferansla Burdur’daki sporcu gençlerle bir araya geldi
Vali Şıldak, video konferansla Burdur’daki sporcu gençlerle bir araya geldi
- Haberi
Vali Şıldak, video konferansla Burdur’daki sporcu gençlerle bir araya geldi

Vali Hasan Şıldak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla video konferans ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda Burdur ilini başarıyla temsil eden sporcu gençler, antrenör, öğretmen ve gençlik liderleri ile bir araya geldi.

Bilindiği gibi; küresel bulaşıcı hastalık salgını tehdidi (Koronavirüs, KOVİD-19) nedeniyle, alınan önlemler kapsamında toplu etkinlikler yapılamadığı için, bu süreçteki anlamlı günler, kutlamalar, teknolojik imkanlardan yararlanılarak yapılıyor. Burların başında da ‘görüntülü telefonla konuşma, video konferans yöntemi’ geliyor. Burdur’da Vali Hasan Şıldak da başarılı sporcularla video konferans ortamında bir araya geldi. 

Valilik makamından gerçekleştirdiği video konferansta Vali Hasan Şıldak, gençlerin bayramını kutlayarak, kendileriyle Burdur’da yürütülen gençlere yönelik çalışmalar ve spor  faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans ile bayramı kutladıklarını ifade eden Vali Şıldak, “İnşallah bu salgını vatandaşımızın desteği ile en kısa zamanda atlatırız ve bayramlarımızı sağlık içinde yine meydanlarda sokakalarda daha da coşkulu bir şekilde kutlarız” temennisinde bulundu.

Vali Hasan Şıldak, video konferans ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Atletizm, Badminton, Basketbol, Futbol, Güreş, Halk Oyunu, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme dallarıyla uğraşan sporcular, antrenörler, öğretmenler ve gençlik liderleriyle bir araya geldi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Şıldak,, video, konferansla, Burdur’daki, sporcu, gençlerle, bir, araya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı