Haber Detayı
22 Mayıs 2020 - Cuma 16:13
 
Vali Şıldak’tan; 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi yeni uyarılar
Vali Şıldak’tan; 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi yeni uyarılar
- Haberi
Vali Şıldak’tan; 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi yeni uyarılar

Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili önemli uyarılarda bulunurken, vatandaşların temel ihyiyaçları için her türlü tedbirin alındığını belirterek, tedirgin olunacak herhangi bir durumun olmadığını tekrarladı.

Yaptığı paylaşımda, “gıda satış yerlerinde bir yoğunluk yaşanmamasını özellikle rica ediyorum” diyerek Burdur’da yaşayanlara seslenen Vali Şıldak, fırınların dört gün boyunca evlere servis yapacağını söyledi.

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için ihtiyaç duyulacak hizmetlerin sunulmasıyla ilgili gerekli hazırlıkların yapıldığını belirten Vali Şıldak, sosyal medya hesaplarından ve Valilik Sitesinden gerekli bilgilendirme ve nöbet çizelgelerinin duyurulduğunu aktardı.

Koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecindeki başarının tamamen herkese bağlı olduğunu ifade eden Vali Şıldak, paylaşımının son bölümünde hemşehirlerine güvendiğini belirterek, Burdur’un süreç içerisinde gösterdiği duyarlılığı devam ettirerek, dört günlük bu önemli süreci de başarıyla tamamlayacağına inandığını vurguladı.

Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;

“Saygıdeğer Burdurlular,

Bu gece 24.00 itibariyle 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başlıyor.

Bu konuda vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları için her türlü tedbir alınmıştır.

Gıda satış yerleri bu gece 23.00’a kadar açık olduğu gibi Cumartesi günü de 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacaktır.

Fırınlar ise dört gün boyunca evlere servis yapacaktır.

Bunun dışındaki diğer hizmetler konusunda da hazırlıklar yapılmıştır. Ayrıntılı bilgiler sosyal medya hesaplarımızdan duyurulmuştur.

Dolayısıyla, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerini istiyorum. Gıda satış yerlerinde bir yoğunluk yaşanmamasını özellikle rica ediyorum. Market, bakkal, kasap, tatlıcı, fırın gibi yerlerde bir yığılma olması için hiçbir sebep yoktur.

Bütün vatandaşlarımızın belirttiğim konularda özenli davranmalarını, her zaman maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına uymayı hayatlarının bir parçası haline getirmelerini arzu ediyorum.

Koronavirüs mücadelesinde normalleşme sürecindeki başarı tamamen bize bağlı.

Burdur duyarlılığını koruyacak, dört günlük bu önemli süreci de başarıyla tamamlayacaktır.

Bütün hemşehrilerime bu konuda da güveniyor, şimdiden teşekkür ediyor, sağlık içinde güzel günler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Şıldak’tan;, 4, günlük, sokağa, çıkma, kısıtlaması, öncesi, yeni, uyarılar,
Yorumlar
Haber Yazılımı