Haber Detayı
30 Aralık 2020 - Çarşamba 13:44
 
Vali Arslantaş'ın yeni yıl mesajı
Vali Arslantaş'ın yeni yıl mesajı
- Haberi
Vali Arslantaş'ın yeni yıl mesajı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Yeni Yıl Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

Sevinçleriyle hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni ümit ve beklentiler içerisinde yeni bir yıla kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öncelikle 2021 yılının Teke Yöresinin Kültür Başkenti olarak anılan Göller, Güller ve Gönüller diyarı şehrimize, Ülkemize ve tüm dünyaya başta sağlık olmak üzere, iyilik ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

Her yeni yıl getirdiği iyimserlik ortamıyla, insanların geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırırken, geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesi ve planlamaların yapılmasına da imkan sağlamaktadır.

Her ne kadar bütün dünyada görülen Covid-19 salgını ve Ülkemizde yaşanan doğal afetler dolayısıyla 2020 yılından kalan bir karamsarlık ortamı oluşsa da, ilk adımlarını attığımız 2021 yılından umut ve beklentilerimizi canlı tutarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerine doğru Devlet olarak emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. 2020 yılı içerisinde gerek enerji alanında, gerekse savunma sanayi alanında atılan yerli ve milli teknoloji hamleleri bu ilerleyişin en somut örnekleridir.

Bu doğrultuda bizlerde İlimizde, hizmet sunmakla mükellef olduğumuz vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan bir anlayış içerisinde,  kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve ilin diğer dinamikleri ile birlikte, birlik beraberlik ve koordinasyon içerisinde, 2021 yılının şehrimizde en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu hassas süreçte bizlerin Vatandaşlarımızdan beklentisi başta maske, sosyal mesafe ve hijyen olmak üzere, pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere harfiyen uymalarıdır. Unutmayalım ki bu konuda her bir vatandaşımızın göstereceği hassasiyet geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2021 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

T.C. BURDUR VALİLİĞİ

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Arslantaş'ın, yeni, yıl, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı