Haber Detayı
28 Ekim 2022 - Cuma 16:31
 
Vali Arslantaş’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Vali Arslantaş’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- Haberi
Vali Arslantaş’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle Kutlama Mesajı yayımladı.

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;

"Mukaddes Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin birliği uğruna, tarihte eşine az rastlanır bir kurtuluş mücadelesi vererek kazandığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” şiarıyla ilan edilen Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!!!

Cumhuriyet; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, istiklâli ve istikbali uğruna ölüme meydan okuyan, milli ve manevi değerlerini çiğnetmeyen, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen Kurtuluş Savaşımızı eşsiz bir zaferle taçlandıran kahraman ecdadımızdan bizlere emanettir.

Bu emanet, Devletimiz için sadece bir yönetim şekli değil, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihi boyunca gerçekleştirdiği en büyük atılımdır.
 
Halkın hakkının halka teslim edilmesidir Cumhuriyet. Bu anlayışla milletimizin müreffeh bir yaşam sürmesi için başta biz yöneticiler olmak üzere toplumun her kesiminin, Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlarda kurulduğunu, bu toprakları vatan yapan mefkurenin nasıl hayat bulduğunu aklından çıkarmadan çok çalışması gerekiyor.

En büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek yolumuza devam ettiğimiz sürece, hiçbir engel daha gelişmiş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke olmaktan bizi alıkoyamayacaktır.

Bu doğrultuda, kadim medeniyetimizden aldığımız güç ile birlikte eğitimden sağlığa, altyapıdan sanayiye, ulaşımdan ekonomiye kadar her alanda daha gelişmiş bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ederek, Cumhuriyetimizin 100. yıl hedeflerine olan yürüyüşümüzü kararlı bir şekilde, emin adımlarla sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm Burdurlu hemşehrilerimin “Cumhuriyet Bayramını” en içten dileklerimle kutluyorum.” demiştir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Arslantaş’ın, 29, Ekim, Cumhuriyet, Bayramı, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı