Haber Detayı
23 Nisan 2022 - Cumartesi 12:05
 
Vali Arslantaş’ın 23 Nisan Mesajı
Vali Arslantaş’ın 23 Nisan Mesajı
- Haberi
Vali Arslantaş’ın  23 Nisan Mesajı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi:

 
“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı günde, Aziz Milletimizin ve bugünün asıl sahipleri kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.


İstiklâl Mücadelesinin dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmış olup milletimizin egemenliği resmen hayata geçirilmiştir. Gazi Meclisimiz, ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güç ile İstiklal Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış ve milletimizin ebediyete kadar yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı tüm çocuklara bayram olarak hediye etmesiyle geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyduğu sevgi ve güvenin bir göstergesi olmuştur.‬ Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan’ı ülkemizi emanet bırakacağımız çocuklarımızla kutlamanın gurur ve heyecanı içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında mücadele veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Arslantaş’ın, , 23, Nisan, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı