Haber Detayı
21 Şubat 2023 - Salı 14:00
 
Ürettikleri uyku tulumlarını, deprem bölgesine gönderdiler
Ürettikleri uyku tulumlarını, deprem bölgesine gönderdiler
- Haberi
Ürettikleri uyku tulumlarını, deprem bölgesine gönderdiler

Burdur, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından hem bölgede hem de kentte yardım çalışmalarını sürdürüyor. Burdur Mesleki Eğitim Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi’de 100 adet uyku tulumu üreterek deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgede bir yandan yaralar sarılmaya çalışılırken bir yandan da farklı illere gelen depremzede vatandaşlara yardım çalışmaları sürüyor.

Burdur Mesleki Eğitim Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi’de, sanayi esnaflarının katkılarıyla depremzedelere yönelik 100 adet uyku tulumu üreterek deprem bölgesine gönderdi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi’nden yapılan açıklamada; “Burdur MESEM Müdürlüğümüz ve sanayi esnafımızın katkıları ile depremzedelere yönelik uyku tutumlarının üretimini gerçekleştirdik. Katkıları olan herkese teşekkür ederiz.” denildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Burdur Mesleki Eğitim Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 100 adet uyku tulumu üretilerek deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlandı.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ürettikleri, uyku, tulumlarını,, deprem, bölgesine, gönderdiler,
Yorumlar
Haber Yazılımı