Haber Detayı
15 Eylül 2021 - Çarşamba 14:51
 
Üreten Kadınlar sergisine davet
Üreten Kadınlar sergisine davet
- Haberi
Üreten Kadınlar sergisine davet

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu 19 Eylül 2021 Pazar Günü gerçekleştirilecek Üreten Kadınlar Sergisine tüm vatandaşları davet etti.

 

KGK İcra Komitesi Başkanı Zorlu: “Başarıya rol model olan kadın girişimcilerimiz proaktif bir çalışmada bulunacaklar. Son bir yıldır virüs kısıtlamaları gölgesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı pazar günkü sergimizle taçlandırmak istiyoruz. Kurul olarak paydaş kurumlarımızla iletişim halindeyiz. Üyelerimizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza ara vermedik. Onlara ekonomik katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinliği yapacağız” şeklinde konuştu.

Serginin hem kadınların ekonomik güçlenmesi ve hem de Burdur ekonomisi için önem arz ettiğini vurgulayan KGK İcra Komitesi Başkanı Zorlu; “Burdur Kadın Girişimciler Kurulu olarak üretken kadınlarımızın çalışmalarının sergileneceği ve onların ekonomilerine katkı sağlayacak sergimizi 19 Eylül Pazar günü saat 11.00- 18.00 arasında gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ergenciz’e ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Keyik’e şükranlarımızı sunuyoruz. Şeker Fabrikası girişindeki Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenleyeceğimiz etkinliğimizde üreten kadınlarımızın el emeği- göz nuru çalışmaları sergilenecek. Bir yıldan fazla süreden beri böyle bir sergiyi planlıyorduk. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz Üreten Kadınlar Etkinliğimizde Covid-19 tedbirlerine hassasiyet göstereceğiz. Böyle bir sergi sosyoekonomik bir faaliyet olarak kent ekonomimize de katkı sağlayacaktır. Pazar günü saat 11.00’dan itibaren tüm halkımız Özgürlük ve Demokrasi Meydanına davetlidir” dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Üreten, Kadınlar, sergisine, davet,
Yorumlar
Haber Yazılımı