Haber Detayı
16 Ekim 2020 - Cuma 15:53
 
Türk Telekom ana bayii Koca Telekom 3. Mağazasını açtı
Türk Telekom ana bayii Koca Telekom 3. Mağazasını açtı
- Haberi
Türk Telekom ana bayii Koca Telekom 3. Mağazasını açtı

Burdur'da uzun süredir iletişim sektöründe faaliyet gösteren Türk Telekom ana bayii "Koca Telekom"un 3. şubesi Burdur Gazi caddesinde açıldı. 

Burdur'da İsmail & Havva Koca çiftinin işletmeciliğini yaptığı ve Hasan & Emre Koca kardeşlerin bayrağı taşıdığı Türk Telekom ana bayii olarak faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl Isparta ana bayiini bünyesine katan Koca Telekom Burdur'da 2. şubesini faaliyete soktu. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yrd. Ali Say, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, AK Parti İl Başkan Yrd. Turan Yurduşen, STK Başkanları, Türk Telekom üst düzey yöneticilerinin katıldığı programla iş yeri açılışı gerçekleşti. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in açılışını gerçekleştirdiği ve Türk Telekom üst düzey yöneticilerinin adeta çıkarma yaptığı açılışta konuşan Başkan Ercengiz "Koca ailesinin toplamda 3. Burdur'da 2. mağazasının açılış mutluluğunu paylaşıyoruz. Burdur'a yapılacak her yatırımın, her istihdamın destekçisi olacağımızı daha önce defalarca ifade ettik. teknoloji ve iletişimin günümüzün vazgeçilmezleri arasında olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün açılışını yapacağımız mağaza da bu amaca hizmet edecek olması ayrıca memnuniyet vericidir. Hayırlı olsun diyoruz" dedi. 

Koca Telekom açılışına katılan Türk Telekom Satış Genel Müdürü İlker Örs "Türk Telekom ailesi olarak Burdur'da ana bayimizin 2. şube açılışına hoşgeldiniz. Çağın gereksinimlerini, tekonolojik gelişmelerin öncüsü olan firmamızla ülkemiz başta olmak üzere bir çok yerde faaliyet göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burdur'a mağazamız hayırlı olsun" dedi.

Açılışa ayrıca Türk Telekom üst düzey yöneticilerinden; 

Alper tufan Türk Telekom Ege Akdeniz Grup Müdürü
Bilgehan Altun Batı Akdeniz Bölge Müdürü
Muhammed Şahin Toptan Kanal Bölge Müdürü
Mustafa İlgün Port Aş Satış Genel Müdürü
Mete Yayalı Port Aş Bölge Müdürü
Onur Can Türk Telekom Bölge Yöneticisi
Ahmet Ali Gedik Burdur Telekom İl Müdürü
Mehmet Uludoğan Burdur Türk Telekom Operasyon Müdürü
Emine Akın Burdur Türk Telekom Pazarlama Müdürü
Ramazan Akın Burdur Türk Telekom Şebeke Müdürü
Kadir Çiftçi Datagate Aş Bölge Müdürü

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türk, Telekom, ana, bayii, Koca, Telekom, 3., Mağazasını, açtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı