Haber Detayı
09 Temmuz 2021 - Cuma 17:35
 
TOPRAĞIN MELEKLERİNE GİZEMLİ BİR KİŞİDEN DONDURMA İKRAMI
TOPRAĞIN MELEKLERİNE GİZEMLİ BİR KİŞİDEN DONDURMA İKRAMI
- Haberi
TOPRAĞIN MELEKLERİNE GİZEMLİ BİR KİŞİDEN DONDURMA İKRAMI

Karamanlı İlçesi’nde bir kişi Lavanta tarlasında çalışan kadın işçilere dondurma alınması için 50 TL bıraktı.
Amerika Birleşik devletleri’ndeki akademik kariyerini bırakarak memleketi Burdur’un Karamanlı İlçesi’ne gelen ve susuz tarım yapmaya başlayan Dr. Ayşe Ece Onur Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda Salda Gölü yolu üzerindeki Lavanta tarlasına bir kişinin lavanta tarlasına 50 lira bıraktığını ve bu para ile çalışan kadın işçilere dondurma alınmasını istediğini söyledi.
Onur paylaşımında; “Bir beyefendi bu emaneti lavanta tarlamıza bırakmış. Ardından şöyle bir mesaj aldım: “Hocam Toprağın Melekleri’ne dondurma ısmarlamak istedim. Güneşin alnında çalışıyorlar. Şifa olsun. Annem beni babasız büyüttü. Annem gibi kadınları işe aldığınız için Allah sizden razı olsun.”
Allah asıl sizden razı olsun.
Hassasiyetiniz, böylesine ince düşünmeniz, nezaketiniz beni inanılmaz duygulandırdı. Çalışan kadınlara “Sana koca lazım,” diye yaklaşan ahlaksızlara erkeklik dersi verdiniz. Çok ama çok teşekkür ederim.
Bu beyefendi bu jesti “Cuma hayrı” olarak yaptığını belirtmiş. Sözle değil eylem ile inancının gereğini (paylaşım, kadına saygı, ihtiyacı olana yardım) yerine getirdiği için ayrıca teşekkür ederim. Allah kabul etsin.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TOPRAĞIN, MELEKLERİNE, GİZEMLİ, BİR, KİŞİDEN, DONDURMA, İKRAMI,
Yorumlar
Haber Yazılımı