Haber Detayı
09 Haziran 2022 - Perşembe 15:03
 
TEMA VAKFI İLE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ‘ÇEVRE HAFTASI’ ETKİNLİĞİ
TEMA VAKFI İLE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ‘ÇEVRE HAFTASI’ ETKİNLİĞİ
- Haberi
TEMA VAKFI İLE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ‘ÇEVRE HAFTASI’ ETKİNLİĞİ

Burdur’da 5 Haziran Çevre günü ve haftası etkinlikleri kapsamında TEMA Vakfı Burdur İl Temsilciliği ve Özel Burdur Renkli Hayaller Anaokulu etkinlik düzenledi.

Burdur’da TEMA Vakfı Burdur İl Temsilciliği ve Özel Burdur Renkli Hayaller Anaokulu iş birliğiyle düzenlenen 5 Haziran Çevre günü ve haftası etkinliğine okul idaresi, öğretmen, öğrenciler ve TEMA Vakfı üyeleri katıldı.

Etkinlikte ‘naylon poşet kullanmayalım, bez torba kullanalım’ sloganıyla hazırladıkları bez torbaları katılımcılara sundular. Öğrenciler daha sonra öğretmenleri eşliğinde geri dönüşüm şarkısını söyledi.

Etkinlikle ilgili konuşan TEMA Vakfı Burdur İl Temsilcisi Gülser Bülbül, “Öğrencilerimiz etkinlikte Kasım ayında meşe tohumlarından ekilen fidanların bakımını yapıp yetiştirmişler. Ayrıca dikip yetiştirdikleri bostanları da çok güzel olmuş. Öğrencilerimiz TEMA ile birlikte iş birliği içerisinde öğrenciler yaparak, yaşayarak öğreniyorlar. Çocuklara su varlıkları, su döngüsü, suyun önemi, su nerelerde bulunur ve suyu korumak için neler yapmalıyız konularını görseller eşliğinde anlattık. Çocuklar bizi heyecanla izleyip, sorulara cevaplar verdiler. Keyifli bir etkinlik oldu. Çok ilgili ve mutluydular. Öğrenciler bizlere yağmur dedektifi olmaya söz verdiler. Evde, okulda, her yerde suyu koruyacaklarına söz verip, teşekkür ettiler.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TEMA, VAKFI, İLE, MİNİK, ÖĞRENCİLERDEN, ‘ÇEVRE, HAFTASI’, ETKİNLİĞİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı