Haber Detayı
09 Kasım 2021 - Salı 22:04
 
Tefenni'ye Süper Lig'den Transfer
Tefenni'ye Süper Lig'den Transfer
- Haberi
Tefenni'ye Süper Lig'den Transfer

BURSASPOR’un 2009-2010 sezonunda şampiyon olan kadrosunda yer alan Ozan İpek Burdur Birinci Amatör Kümede ter dökecek.

Sosyal Medya hesabından transfer haberini duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz “
Göreve gelirken Tefenni ilçemizi her platformda örnek ve Marka yapmak için halkımıza bir söz vermiştim. Spor da hakettiğimiz yere gelebilmesi için bu yıl olağanüstü bir özveri göstermekteyiz. Bu sebeple Tefenni Belediye Spor’u da profesyonel lige taşımak için çalışmalarımıza hız verdik.
2009-2010 yılı Süper Lig Şampiyonu Bursaspor’un efsane ve yıldız futbolcusu 86 doğumlu Ozan İpek, bugün itibariyle Tefenni Belediyespor’un futbolcusudur” dedi.
Alagöz “Süper ig’de Şampiyonluk yaşayan, UEFA, Şampiyonlar Ligi tecrübesi de olan Ozan İpek bugün Tefenni’mize gelerek transfer sözleşmesini imzalamış ve resmen Tefenni Belediye Spor’un futbolcusu olmuştur. Lisans işlemlerinin yetişmesi halinde bu hafta, yetişmemesi halinde önümüzdeki hafta, Tefenni Belediye Spor’daki yerini alacak olan Ozan İpek, Tefenni’de olmaktan çok mutlu olduğunu, bu yıl Tefenni Belediye Spor’u mutlaka BAL Ligine çıkacaklarını bizlere ifade etti. Ozan İpek’in takımımızda olmasının gerek ligimizin gerekse takımımızın kalitesini artıracağına inanıyor, kuracağımız alt yapı takımlarına da büyük katkı sağlayacağını düşünüyor, transferimizin Tefenni’mize ve Tefenni Belediye Spor’umuza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.
Ozan İpek’in Tefenni Belediyespor’la bir sezonluk sözleşme imzaladığı bildirildi.
Futbola Batman Petrolspor’da başlayan Ozan İpek, daha sonra Kahramanmaraş Spor, Bucaspor, Bursaspor, Mersin İdman yurdu, Antalyaspor, Adana Demirspor, 24 Erzincanspor, Kemespor 2023, Yeni Amasyaspor formalarını giydi. İpek son olarak 2029’da Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Amasyaspor 1968 formasını giydi.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni'ye, Süper, Lig'den, Transfer,
Yorumlar
Haber Yazılımı