Haber Detayı
07 Ağustos 2020 - Cuma 15:09
 
Tefenni Sıcak Asfalt Tesisleri Tam Faaliyete Geçti
Tefenni Sıcak Asfalt Tesisleri Tam Faaliyete Geçti
- Haberi
Tefenni Sıcak Asfalt Tesisleri Tam Faaliyete Geçti

Tefenni Belediyesi Sıcak asfalt tesislerinde makine ekipmanlarını tamamlayarak ilçe içinde sıcak Asfalt uygulamasına başladı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz  Yaptığı açıklamada  

"Kendiniz için değil, bağlı olduğunuz Ulus için el birliği ile çalışın. Çalışmaların en yükseği budur." (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Başkan Alagöz    "Sıcak asfalt tesisimizin bugün itibari ile tam olarak faaliyete başlamasıyla birlikte, Barutlu Su Parkımız önündeki yolda ilk sıcak asfalt uygulamamıza başladık. Her zaman ve her fırsatta olduğu gibi, mesai kavramı gözetmeksizin sıcak asfalt yol çalışmasının ilk uygulamasında, benden daha heyecanlı ve istekli bir şekilde çalışan kıymetli Tefenni Belediyesi AİLESİNE şükranlarımı sunuyorum. Yine her fırsatta dile getirdiğim gibi her şeyin en güzelini ve en iyisini hakeden Aziz Tefenni'miz başta olmak üzere, sıcak asfalt yol çalışmalarımızın Tefennili hemşerilerime, köylerimize, Burdur'umuza,Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını diliyor, Tefenni'li olmaktan ve bu Aziz İlçeye hizmet etmekten gurur duyuyor, saygılarımı sunuyorum" dedi . 

Görüntünün olası içeriği: gece, gökyüzü ve açık hava

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Sıcak, Asfalt, Tesisleri, Tam, Faaliyete, Geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı