Haber Detayı
19 Ocak 2022 - Çarşamba 15:02
 
Tefenni Gözünü Profesyonel Lige Dikti
Tefenni Gözünü Profesyonel Lige Dikti
- Haberi
Tefenni Gözünü Profesyonel Lige Dikti

Bu sene Amatör lige iddalı bir başlangıç yapan ve geride kalan haftalarda 10 galibiyet 1 mağlubiyet ile averajla liderliğini sürdüren Tefenni Belediyespor ara transfer dönemini de hareketli geçiriyor. 

Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Bursaspor'un önemli isimlerinden olan Ozan İpek'li kadrosuna devre arasında da BAL Liginden takviyelere devam ediyor. 

Başkan Alaögöz'ün büyük önem verdiği ve  profesyonel lig hedef olarak belirlenen Tefenni ilçesinde sponsorların da katkıları ile 3 yeni transfer ile sözleşme imzalandı. 

BAL Liginde mücadele eden MAKÜ Spor'dan Emin İnce ve Alperen Zeki Arazlı'yı renklerine bağlayan Tefenni Belediye Spor bir diğer BAL Ligi takımı Korkuteli Belediye Spor'dan Volkan Bucaklı'yı renklerine bağladı. 

Oyuncularla sözleşme imza töreninde açıklama yapan Başkan Alagöz "

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spor'dan
EMİN İNCE ve ALPEREN ZEKİ ARAZLI"nın takımımıza transferi tamamlamıştır. Tefenni Belediye Spor SK takımımıza ve oyuncularımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Transfer işlemlerinin gerçekleşmesinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı ve MAKÜ Spor Başkanı Sayın Mustafa Kılınç hocama da ayrıca teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Ayrıca
VOLKAN BUCAKLI'nın takımımıza transferi tamamlamıştır. Tefenni Belediye Spor takımımıza ve oyuncumuza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Transfer işlemlerinin gerçekleşmesinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Korkuteli Belediye Başkanım Sayın Ömer Niyazi İŞLEK beye teşekkür eder, saygılarımı sunarım." dedi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilir
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Gözünü, Profesyonel, Lige, Dikti,
Yorumlar
Haber Yazılımı