Haber Detayı
11 Eylül 2021 - Cumartesi 16:36
 
Tefenni'de Şenlik Coşkusu Sürüyor
Tefenni'de Şenlik Coşkusu Sürüyor
- Haberi
Tefenni'de Şenlik Coşkusu Sürüyor

Tefenni Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 17. gerçekleşen "Barutlusu Festivali" tüm coşkusu ile sürüyor. 

Tefenni Belediyesi Kır Sosyal Tesis Alanında gerçekleştirilen ve şenliklerde konser etkinliklerinin yanı sıra eğlence parkurları, satış standları ve ülkemizin bir çok bölgesinden katılım gerçekleşen yöresel sokak lezzetleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

9 Eylül Perşembe günü mehteran eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşle başlayan Festivalde ilk gn akşam etkinlikleri kapsamında Doğukan Alsay'ın sunucu ve sahne performansı ile başlayan bölüm Nurcan Altınok konseri ve İnci Mercan Konseri ile sona erdi. 

Yoğun katılımın olduğu etkinliklerin 2. gününde Aysunucu sunumu ve Uğur Önür konseri ile devam etti. Tefenni Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile 17 Adet Belediye Dükkanlarının sembolik temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman, MHP Partisi Burdur İL Başkanı Hİkmet Ökte, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Kemer Belediye Başkanı Ömer Aktürk, İl ve Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Metin Sipahi ve STK temsilcilerinin katıldığı program halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. 

2. günün final etkinliğinde Karadeniz müziğinin son dönemdeki dikkat çeken gruplarından İMERA konseri ile sona erdi. 

Etkinliklerde bugün final bölümünde DJ Doğukan Alsay, Ece Ronay ve Bilal Sonses konseri ile sona erecek. 

Bir 1 kişi, ayakta, anıt ve açık hava görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni'de, Şenlik, Coşkusu, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı