Haber Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 12:29
 
Tefenni'de Maçlar Canlı Yayınlanacak!
Başkan Alagöz'den ültimatom gibi açıklama
- Haberi
Tefenni'de Maçlar Canlı Yayınlanacak!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Gazi Stadında oynanan Burdurspor ve Tefenni Belediyespor maçı sonrasında Tefenni Belediye Spor ve Tefenni İlçe Halkı adına açıklamada bulundu.

Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Kıymetli hemşerilerim ve Kamuoyunun Dikkatine!

Bugün Tefenni Belediye Spor olarak amatör ligin ilk maçını oynadık. Burdurspor ile Tefenni Belediye Spor karşı karşıya geldi ve maç 3-1'lik Tefenni Belediye Sporun galibiyeti ile sona erdi. Bu açıklamayı da maçı izledikten sonra özellikle kazandıktan sonra yapmak istedim.

Her iki takımda çok güzel mücadele verdiler. Her zaman olduğu gibi hakemler hariç.

Maç boyunca Burdurspor'un 1 Tefenni Belediye Spor'un 2 penaltısının verilmediği gibi, genel yönetim de felaketti. Buradan görevini iyi niyetiyle yapan tüm hakemlerimizi tenzih ederek bir açıklama yapmak istiyorum.

Amatör ligler, zor şartlar altında, oyuncuların biraraya getirilmesiyle kurulan, imkansızlıklarla ayakta kalma mücadelesi veren takımlardan oluşur. Bunca emeğin bunca çabanın tek sebebi futbola olan aşkları ve amatör ruha olan bağlılıklarıdır.

Tüm bu emekleri düşünmeden, gördüğünü görmezden gelen, görmediğini görmüş gibi yapan, çalınması gereken düdüğü çalmayan, çalınmayacak pozisyonlara düdük çalan, her kim olursa olsun emek hırsızı aynı zamanda haramzadedir.

Daha ilk haftadan ilçe takımları tedirgin olmuş ve bir takım dedikodular ayyuka çıkmaya başlamışsa, herkes aklını başına alıp düşünmek zorundadır.

Buradan ilan ediyorum. Nasıl olsa burası amatör lig, yapılan hataları kimse görmez diye düşünen varsa, bundan böyle Tefenni Belediye Sporun evindeki tüm maçlar 3 kamera ve 1 drone ile hem kayıt altına alınacak hemde canlı olarak yayınlanacaktır. Diğer tüm takımlara da tavsiyem budur. Binlerce genci Amatör liglerden soğutmaya kimsenin hakkı yoktur.

Masumane hatalar her maçta olur ve bu da tolere edilebilir. Masum olmayan ve kasıt içeren tüm hatalar halkımızla paylaşılacak ve gerekli hukuk mücadelesi sonuna kadar yapılacaktır. Saygılarımla."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni'de, Maçlar, Canlı, Yayınlanacak!,
Yorumlar
Haber Yazılımı