Haber Detayı
06 Mayıs 2021 - Perşembe 11:57
 
Tefenni'de hummalı çalışma!
19 Mayıs'ta bir çok tesis açılışı yapılacak
- Haberi
Tefenni'de hummalı çalışma!

Tefenni'de belediye tarafından vatandaşa söz veirlen projelerin çalışmaları başlamıştı. Projelerin hayata geçirilmesi için uğraşlar devam ediyorken Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün çalışmları yerinde incelemeleri ve talimatlarıyla birlikte çalışmalar hız kazandı. 19 Mayıs 2021 Gençlik ve Spor Bayramı'na kadar yetiştirilmesi planlanan projelerin açılışının da aynı gün içinde yapılması planlanıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Alagöz, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında açılışlarını yapmayı planladığımız projelerimizi tamamlamak için çalışmalarımız son hızla devam etmekte.
Tüm bu işlerin yanında Burdur girişi üzerinde bulunan döner kavşakta hem vatandaşlarımızın hemde kademe personelimizin kaza riskini ortadan kaldırmak adına Karayolları Bölge Müdürlüğünün onayı ile kavşak düzenlemesi yapımına başlanılmıştır.
Tam kapanma sürecinde sevdası uğruna mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan çok kıymetli Belediye Personelime bir kez daha teşekkür ediyor, yapmakta olduğumuz çalışmaların siz saygıdeğer hemşerilerimize, #Tefenni'mize, #Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum."ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni'de, hummalı, çalışma!,
Yorumlar
Haber Yazılımı