Haber Detayı
20 Kasım 2020 - Cuma 11:56
 
Taburcunun ardından Başkan Ercengiz'den açıklamalar
Taburcunun ardından Başkan Ercengiz'den açıklamalar
- Haberi
Taburcunun ardından Başkan Ercengiz'den açıklamalar

Bu sabah saatlerinde Akdeniz Üniversitesinden taburcu olarak Burdur'a dönen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile vatandaşları uyardı. 

Başkan Ercengiz; 

Çok değerli hemşerilerim, dostlarım; Bugün itibariyle AÜ Tıp Fakültesi’ndeki tedavim tamamlanarak taburcu edildim. Bugünden itibaren 14 gün süre ile hastalığın yan etkilerine bağlı olarak halsizlik yorgunluk vb etkilerin tamamen ortadan kalkması için evde dinleneceğim.

Hastalığın etkilerinin kişiden kişiye farklılık göstermesi nedeniyle ben de zorlu bir sürecin ardından toparlanma sürecine girdim. Bu süreç içerisinde; tanının ilk konulduğu günden bugüne kadar ayrıntılı olarak basın açıklamamda zikredeceğim tüm dostlara şükranlarımı sunarım.

Şunu ifade etmem gerekir ki; sağlığı kaybetmemek için mücadele edelim. Padişah Sultan Süleyman’ın “ olmaya Devlette bir Cihan bir nefes bir sıhhat gibi” cümlesinde olduğu gibi en değerli varlığımızın sağlık olduğunu hatırlatmak isterim. Şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar dilerken maske mesafe hijyen kurallarının yanı sıra gereksiz temastan kaçınma adına mümkünse sokağa çıkmamamınızı rica ediyorum. Siz de hastane koşullarında tedavi olanları görseniz mutlaka böyle düşünürsünüz. Sağlıkla kalın...

Kaynak: Editör:
Etiketler: Taburcunun, ardından, Başkan, Ercengiz'den, açıklamalar,
Yorumlar
Haber Yazılımı