Haber Detayı
22 Eylül 2021 - Çarşamba 14:03
 
SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN TARTIŞMA KARAKOLDA BİTTİ
SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN TARTIŞMA KARAKOLDA BİTTİ
- Haberi
SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN TARTIŞMA KARAKOLDA BİTTİ

BURDUR’da Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya ile Yeni Burdur Esnaf ve Sanakarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tuncay Yiğit arasında sosyal medyada başlayan tartışma karakolda bitti.
Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi’nin Yamaç paraşütü yaparken sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa yapılan yorumlarla başlayan atışma karakolda sona erdi.
Dün akşam üzeri meydana gelen olayda aynı zamanda Manavlar Odası Başkanıda olan Yeni Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tuncay Yiğit esnafları gezerken Gıda pazarında peynir satış tezgahı bulunan Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya ile önceki günlerde sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar nedeniyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tuncay Yiğit ve beraberindeki iki kişi Ömür Karakaya’yı darp etti. Burdur Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan Karakaya Tuncay Yiğit ve yanındaki iki kişiden şikayetçi oldu. Taraflar polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.
Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya “Geçen hafta İl Başkanımız Vokan Mengi’nin Yamaç Paraşütü ile yaptığı paylaşımı alıp ‘siz havalısınız’ diye bir paylaşım yapmış. Geçen yıl peynirci esnafı olarak benim pazara girmemem için çok çaba sarfetti. Ben de Volkan başkanda hava yok sende hava var ki geçen yıl beni pazara katmadın diye sosyal medyada yazı yazdım. Akabinde o da ‘ben öyle birşey yapmadım, nasıl olsa Pazartesi günü pazara geleceksin’ diye bir yorum yaptı. Konuşmamız uzadı. ‘Ben pazara geldiğim zaman sen pazardan sesin titreyerek gittin Tuncay’ dedim. Telefon numarasını attı. Aradım görüştük. ‘Görüşeceğiz’ dedi. Görüşelim dedim. Bugün de 2-3 kişi geldiler pazara. Ben tezgahımda beklerken 3 kişi birden saldırdılar. Akabinde bir kaç kişi daha geldi. Şikayetçiyim kendilerinden” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ile uzun süredir görüşemediğini söyleyen Tuncay Yiğit ise “kendisi bana hayırlı olsuna geldi. Ben de iade-i ziyarete gidecektim. Ben de Ak Parti üyesiyim. Merkez İlçe delegesiyim. Telefonla görüştüm ‘aramızda sorun mu var, telefonlarımı açmıyorsunuz’ dedim. Sorun yok dedi. Hiç bir şekilde ulaşamadım. Kendisi ‘Uçuyoruz, havalardayız’ diye bir paylaşım yapmış. Ben de bu paylaşımı aldım. Kendi sosyal medyamda paylaştım. Paylaştıktan sonra Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya ile bu paylaşım yüzünden tartıştık. Pazartesi geleceğim görüşürüz diye tehdit etti. Bunun neticesinde bende bugün pazarda Ocak ayında manavlar odamızın seçimi var. Her hafta pazarda geziyoruz. Arkadaşlarımla peynir pazarındaki esnafları ziyaret ediyorum. Bu arkadaşın yanına vardım. Ak Parti İlçe Başkanıymış. Ben çok fazla tanımıyorum. Öncesinde de bazı sıkıntılarımız olmuş onları da hatırlamıyorum. Kendisine hayırlı işler var mı sıkıntınız diye sorarken kendisi bana elle temas etti. ‘Sen kimsin buraya geliyorsun’ dedi üzerine yürüdü. Ben de kendimi savunmak amaçlı tabiki o arada ufak çaplı bir arbede oldu. Yumruklaşma oldu” diye konuştu.

gundemburdur.com / Mesut MADAN

Kaynak: Editör:
Etiketler: SOSYAL, MEDYADA, BAŞLAYAN, TARTIŞMA, KARAKOLDA, BİTTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı