Haber Detayı
04 Aralık 2023 - Pazartesi 15:00
 
Semih Çelikkaya'dan "CHP’yi Burdur’da büyütme hedefi"
Semih Çelikkaya'dan "CHP’yi Burdur’da büyütme hedefi"
- Haberi
Semih Çelikkaya'dan

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim takvimi işlerken, aday adaylığı heyecanı giderek hız kazanıyor.

Burdur merkezde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), her ne kadar dikkatler il belediye başkanlığı yarışına yoğunlaşsa da, CHP’de Burdur merkezde il genel meclisi üyeliği için de rekabet var.

CHP’nin merkez il genel meclisi üyeliklerini belirlemek için ön seçim veya örgüt yoklaması gibi beklenti ağırlıkta olduğu için aday adayları üyeler nezdinde saha çalışmalarını da sürdürüyor.

İşte; o heyecanı, coşkuyu yaşayan isimlerden biri de CHP’nin genç yüzlerinden, Burdur’da çoğu kişinin sağlık sektöründen tanıdığı biri Semih Çelikkaya...

Uzun yıllardır Burdur’da CHP’nin gönüllülerinden biri olan Semih Çelikkaya, CHP’den Burdur merkez il genel meclis üyeliğine talip oldu. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Çelikkaya, gazetemiz bürosunu da ziyaret ederek Burdur Gazeteciler Cemiyeti başkanı ve Yeni Gün gazetesi sahibi Kürşat Tuncel ile de görüştü, görüş alış-verişinde bulundu.

21 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu, CHP üyesi olduğunu hatırlatan Semih Çelikkaya, ilk kez aktif siyaset yaşamında bir yere aday olduğunu belirterek, “bir çift mavi gözün ışığında, her şey çok güzel olacak” sloganlarıyla sahaya inerek, seçim çalışmalarını yürütüyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Semih, Çelikkaya'dan, "CHP’yi, Burdur’da, büyütme, hedefi",
Yorumlar
Haber Yazılımı