Haber Detayı
08 Eylül 2020 - Salı 09:52
 
Rektör Korkmaz’dan Çocuklara Jest
Rektör Korkmaz’dan Çocuklara Jest
- Haberi
Rektör Korkmaz’dan Çocuklara Jest

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz Burdur Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklar için el yapımı topları hediye etti.

Pandemi sürecinde sosyal mesafe kuralı ve bazı kısıtlamalar nedeni ile evlerde kalan çocukların hoşça zaman geçirmeleri ve spor ile iç içe olmaları adına 20 adet el dikimi top Rektör Korkmaz tarafından Burdur Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven’e teslim edildi.

El Dikimi Top Ustası Yetiştiriciliği ve El Dikimi Top Üretimi Projesi kapsamında top dikim atölyesinde kursiyerler tarafından üretilen el dikimi topları çocuklara hediye eden Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz; “Tüm dünyada ülkemizde ve şehrimizde de yaşanan pandemi sürecinde çocuk evlerinde kalan çocuklarımızın hoşça zaman geçirmeleri ve spor ile iç içe olmaları açısından 20 adet elde dikilmiş toplarımızı çocuklarımıza hediye ediyoruz. Umarız en kısa zamanda bu pandemi döneminden çıkar ve doya doya hem spor yaparlar hem de okullarına devam ederler” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Rektör, Korkmaz’dan, Çocuklara, Jest,
Yorumlar
Haber Yazılımı