Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 13:29
 
Pazar Günü Burdur ve İlçelerinde Elektrik Kesintisi
Pazar Günü Burdur ve İlçelerinde Elektrik Kesintisi
- Haberi
Pazar Günü Burdur ve İlçelerinde Elektrik Kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım Burdur İl Müdürlüğü Tarafından Planlı Elektrik Kesintisi

1-Burdur Merkez        26.09.2021      09:30-17:30    "Teiaş 7.Bölge Müdürlüğüne Bağlı; Burdur Ve Akyaka Trafo Merkezlerinde Teiaş Tarafından Yıllık Bakım Ve Onarım Çalışması Yapılacaktır.

"          "Burdur İl Merkezi Ve Bağlı; Aksu, Akyaka, Akyayla, Askeriye Müslümler, Başmakçı, Bayındır, Bereket, Beşkavak, Büğdüz, Cimbilli, Çallıca, Çatağıl, Çendik, Çine, Düğer, Gökçebağ, Günalan, Güneyyayla, Hacılar, Halıcılar, İlyas, Karacaören, Karaçal, Karakent, Kavacık, Kayaaltı, Kayış, Kocapınar, Kökez, Kumluca, Kökez, Kumluca, Kuruçay, Sarıova, Soğanlı, Suludere, Taşkapı, Ulupınar, Kurna, Yarıköy, Yassıgüme, Yaylabeli, Yazıköy Ve Yeşildağ Köyleri İle Bu Hattan Enerji Alan Özel Trafolu Müşteriler Etkilenecektir.

2-Yeşilova      26.09.2021      09:30-17:30    "Teiaş 7.Bölge Müdürlüğüne Bağlı; Burdur Ve Akyaka Trafo Merkezlerinde Teiaş Tarafından Yıllık Bakım Ve Onarım Çalışması Yapılacaktır.

"          "Yeşilova İlçesine Bağlı; Elden, Örencik, Yarışlı, Sazak Ve Harmanlı Köyleri İle Bu Hattan Enerji Alan Özel Trafolu Müşteriler Etkilenecektir."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pazar, Günü, Burdur, ve, İlçelerinde, Elektrik, Kesintisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı