Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 14:07
 
‘PATİLİ KALPLER’ RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
‘PATİLİ KALPLER’ RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
- Haberi
‘PATİLİ KALPLER’ RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Burdur’da ‘Patili Kalpler’ isimli gönüllü hayvanseverlerin düzenlemiş olduğu ‘Atatürk ve Hayvan Sevgisi’ konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen resim yarışmasının ödül törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Patili Kalpler üyeleri, dereceye giren çocuklar ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Son 1.5 yıldır ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Tüm dünya zor günlerden geçiyor ama ülkemiz daha zor günlerden geçiyor. Çünkü mevcut sıkıntıların üzerine bir de koronavirüs vakaları gelince insanımız bunaldı. Ekonomiyi düzeltebiliriz, geride kalmış eğitimi yerine getirebiliriz, birçok maddi kaybımızı ortadan kaldırabiliriz ama sosyolojik ve psikolojik açıdan insanımız oldukça yoruldu. Bizler sıcakkanlı insanlarız. Bir arada yaşamayı seven insanlarız. Biz ne kadar çok bir aradaysak o kadar keyif alıyoruz. O yüzden bu pandemi bizi çok sıkıntıya soktu. Biz annemizi, babamızı, sevdiklerimizi göremediğimiz zaman çok zorlanırız. Ama yavaş yavaş bu işin sonuna da geliyoruz diye tahmin ediyorum. İnşallah bu aşılama hızının artarak devam etmesi halinde 2021’in en azından son çeyreğini pandemi ile mücadelede iyi bir noktada tamamlamış oluruz. Yeniden okullarımız açılır, çocuklarımız yeniden okullarına geri döner ve sosyal hayatlarında da yeniden bir arada olurlar. Burada birçok resim var ama bize göre her biri ayrı ayrı emek sarfedildiği için birinci. Bu yarışma ruhunun da çocuklarımıza katacağı güzel şeyler var. Ben dereceye giren çocuklarımızı ve bu güzel organizasyon için tüm gönüllü hayvansever dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ercengiz’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Ercengiz, ‘Atatürk ve Hayvan Sevgisi’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek hatıra fotoğrafı çekildi.

Patili Kalpler resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler; 1. Eylül Elif Kurumlu (Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi), 2. Eda Su Şengel ( Şehit Akif Altay Ortaokulu), 3. İlke Ateş (Isparta TED Koleji)

Törenin son bölümünde Şevki Kartal isimli gönüllü hayvansevere verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi ve program sona erdi.

-Muhammet Fatih Başcı

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘PATİLİ, KALPLER’, RESİM, YARIŞMASINDA, DERECEYE, GİREN, ÖĞRENCİLERE, ÖDÜL,
Yorumlar
Haber Yazılımı