Haber Detayı
28 Eylül 2020 - Pazartesi 11:13
 
OKTAY Ailesinin Mutlu Günü
OKTAY Ailesinin Mutlu Günü
- Haberi
OKTAY Ailesinin Mutlu Günü

Burdur İş Dünyasının önde gelen isimlerinden olan OSB Başkanı ve Hastel Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Oktay, kızı Figen'in düğün mutluluğunu yaşadı. 

Oktay Ailesinin Dr olan kızları Figen Oktay, Kırklareli'li Avukat Hasan Hüseyin Korucuoğlu ile hayatını birleştirdi. 

Burdur Serenler Otel Çim Sahasında sosyal mesafe hijyen tedbirlerinin üst düzeyde göz önüne alınarak gerçekleşen nikah merasiminde Oktay ailesinin sevenleri genç çifti yalnız bırakmadı. Fevzi & Melahat Oktay çifti misafirleri ile tek tek ilgilenirken, davetliler müzik dinletisi eşliğinde Burdur Gölü ve gün batımının görsel keyfini yaşadı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in gerçekleştirdiği nikah aktinde "Oktay ailesi yılldır Burdur'umuza hem üretim hem de istihdam olarak ciddi katkılar sunuyor. Kadayıf denilince de ilimizin adını hem ulusal, hem de uluslararası arenada duyurmaya devam ediyor. Bugün de burada  Figen kardeşimizin nikah aktini gerçekleştiriyoruz. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her nikah aktinde olduğu gibi genç çiftimizden temennimiz Ülkemizin kurucu değeri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine bağlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ederim." dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: OKTAY, Ailesinin, Mutlu, Günü,
Yorumlar
Haber Yazılımı