Haber Detayı
27 Ocak 2021 - Çarşamba 11:42
 
Oğlu kaza yapan Vali Yrd. Yıldırım'dan açıklama
Zarar gören araçların masraflarının tamamını ben ödeyeceğim
- Haberi
Oğlu kaza yapan Vali Yrd. Yıldırım'dan açıklama

BURDUR’da dün akşam üstü Armağan ilci Mahallesi Karacaoğlan sokak’ta meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz sürücü O.K.Y’ın babası Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım “zarar gören araçların masraflarının tamamını ben ödeyeceğim” dedi.
Yıldırım yaptığı açıklamada “dün saat 17.oo civarında oğlum, benden ve annesinden habersiz aracın anahtarını almış, küçük kardeşini de alarak yanlış oaln bir şekilde trafiğe çıkmış ve maddi hasarlı zincirleme trafik kazasına karışmış” dedi.
Yıldırım “tabi bizim devletin yöneticileri olarak vatandaşa örnek olmamız lazım. Kazayı duyar duymaz güvenlik görevlisi arkadaşlara normal bir vatandaşın çocuğu gibi işlem yapılması talimatı verdim. Alkol muayenesi yapıldı, çocuk şube müdürlüğünde ifadesini verdi” diye konuştu.
Oğlunun yaptığının doğru bir davranış olmadığını belirten Yıldırım şunları söyledi; “ama çocuktur, herkes hata yapar. İnşallah bundan bir ders çıkaracaktır. Burada önemli olan vatandaşın gözünde ‘bu vali yardımcısının çocuğu, buna kimse işlem yapamaz, ceza yazamaz algısını oluşturmamak lazım. Kazaya karışan araçların hasarlarını da son kuruşuna kadar ödeyeceğmi de çarptığı araç sahiplerine de beyan ettim.”
Trafik ekipleri tarafından O.K.Y.’a ehliyetsiz araç kullanmaktan 2.698 TL ceza uygulandı.

gundemburdur Mesut Madan

Kaynak: Editör:
Etiketler: Oğlu, kaza, yapan, Vali, Yrd., Yıldırım'dan, açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı