Haber Detayı
11 Aralık 2023 - Pazartesi 12:05
 
Milletvekili Adem Korkmaz'dan Yeni Burdur Devlet Hastanesi'ne ziyaret
Milletvekili Adem Korkmaz'dan Yeni Burdur Devlet Hastanesi'ne ziyaret
- Haberi
Milletvekili Adem Korkmaz'dan Yeni Burdur Devlet Hastanesi'ne ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan Yeni Burdur Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan Yeni Burdur Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan Yeni Burdur Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Korkmaz, hastanede tedavi gören vatandaşlarla da görüşerek hasbihal etti. Milletvekili Korkmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Cumhur ittifakı olarak, şehrimize büyük projeler ve hizmetler için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Korkmaz, şunları söyledi;

“Taşınması devam eden ve Burdur’umuza çok yakışacak olan yeni Burdur Devlet Hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Bugün itibariyle, taşınma büyük ölçüde tamamlanmış, pazartesi günü bütün birimleriyle halkımızın hizmetine sunulmuş olacak.  Cumhur İttifakı olarak, şehrimize büyük projeler ve hizmetler için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz…”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milletvekili, Adem, Korkmaz'dan, Yeni, Burdur, Devlet, Hastanesi'ne, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı