Haber Detayı
01 Aralık 2021 - Çarşamba 13:41
 
MAKÜSPORLU FUTBOLCULARDAN ŞAKİR ÖZSOY’A VEFA
MAKÜSPORLU FUTBOLCULARDAN ŞAKİR ÖZSOY’A VEFA
- Haberi
MAKÜSPORLU FUTBOLCULARDAN ŞAKİR ÖZSOY’A VEFA

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele Maküsporlu yönetici ve futbolcular Şakir Özsoy’un mezarını ziyaret ederek dua etti.

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Bölge 3’üncü grupta mücadele eden Maküsporlu futbolcular, Isparta’da, 30 Kasım 2007 tarihinde, Süleyman Demirel Havalimanı’na inişe geçtiği sırada Türbetepe’de düşen, Atlasjet’in İstanbul-Isparta seferini yapan yolcu uçağında yaşamını yitiren Burdurlu Üniversite öğrencisi Şakir Özsoy’un Burdur Asri mezarlığındaki mezarını ziyaret ederek çiçek bıraktı ve dua etti.

Maküspor Takımı Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Alaeddin Kalkan ile futbolcular Alişan Şimşek, Oğuzhan Mazı ve Alperen Arazlı Şakir Özsoy’un mezarını ziyaret ederek çiçek ve Maküspor forması bıraktı ve dua etti.

Maküspor Başkanı Mustafa Kılınç; “Isparta’daki uçak kazasında hayatını kaybeden Şakir Özsoy kardeşimiz adına babası İş İnsanı Fettah Özsoy’un yaptırarak Üniversitemize bağışladığı misafirhanede ikamet eden Maküsporlu futbolcularımız Şakir Özsoy’un mezarını ziyaret ederek dua etti. Şakir kardeşimizin mekanı cennet olsun, bu vesileyle İş İnsanı Fettah Özsoy’a da bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Maküspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Alaeddin Kalkan “30 Kasım 2007’de elim bir kazada hayatını kaybeden Şakir Özsoy kardeşimizin mezarını ziyaret ederek ruhu için dua ettik. Şakir Özsoy adında babası İş İnsanı Fettah Özsoy’un Üniversitemize kazandırdığı misafirhanede öğrencilerimizi barındırıyoruz, sporcularımız kalıyor. Hem okul hayatlarına devam ediyor, hem sporlarını yapıyorlar. Şakir kardeşimizin mekanı cennet olsun. Fettah Özsoy’a da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Takım futbolcularından Alişan Şimşek’te “30 Kasım 2007’de elim bir uçak kazasında vefat eden Şakir Özsoy’un mezarına geldik. Bizler Üniversiteli gençler olarak, Maküspor’lu gençler olarak babasının Şakir Özsoy adına yaptırdığı misafirhanede ikemat ediyoruz. Sporumuzu yapıyoruz. Bugün mezarına gelerek hem o’na dua ettik hem de bu vesileyle babasına teşekkür etmek istedik. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAKÜSPORLU, FUTBOLCULARDAN, ŞAKİR, ÖZSOY’A, VEFA,
Yorumlar
Haber Yazılımı