Haber Detayı
05 Şubat 2020 - Çarşamba 14:46
 
MAKÜspor’un ikinci yarıda çıkışı sürüyor
MAKÜspor’un ikinci yarıda çıkışı sürüyor
- Haberi
MAKÜspor’un ikinci yarıda çıkışı sürüyor

TFF Bölgesel Amatör Lig ( BAL) 7. Grupta 16. Hafta müsabakaları oynandı.

Grupta geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmaların ardından 16. Hafta tamamlanırken alınan sonuçların ardından grupta kartlar yeniden dağıtıldı. Temsilcilerimizden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kendi evinde Çal Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Diğer temsilcimiz MAKÜSPOR ise Denizli temsilcisi Sarayköyspor deplasmanından 0-2 galip ayrılırken Burdura 3 puan ile döndü ve puan sıralamasında son sıradan kurtuldu. MAKÜSPOR aldığı galibiyet ile rakiplerine gözdağı verdi.

MAKÜSPOR Seriye Bağladı

BAL 7. Gruptaki temsilcimiz MAKÜSPOR 16. Haftada aldığı galibiyet ile 2 haftalık bir galibiyet serisi yakaladı. MAKÜSPOR geçtiğimiz hafta grupta şampiyonluk hedefleyen Ispartaspor galibiyeti ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Temsilcimiz 16. Haftada Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u da 0-2 gibi net bir skorla mağlup edince rakiplerine kolay kolay pes etmeyeceğinin sinyallerini verdi.

MAKÜSPOR Denizli Sarayköyspor deplasmanında Zeki ve Alişan’ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 0-2 galip ayrılırken 7. Grupta puanını 11’e yükseltti ve 13. Sıraya yükseldi.

Oğuzhan evinde berabere

BAL 7.Gruptaki diğer temsilcimiz Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 16. Hafta müsabakasında kendi evinde Çal Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Grupta 2. Devreye yeni transferleriyle başlayan Oğuzhanspor geçtiğimiz hafta Sarayönü deplasmanından da beraberlikle dönmüştü.

Çal Belediyespor karşılaşması öncesi yönetim bilet fiyatlarını kaldırıp karşılaşmayı ücretsiz yapmış, taraftar grubu Aşk-ı Bucak grubu ile beraber ilçedeki Bucaklıları karşılaşmaya davet etmişti.

Mücadeleye 3 puan alıp taraftarının yüzünü güldürmeyi hedefleyerek çıkan temsilcimiz kendi sahasında yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek sahadan bu hafta da 1 puan ile ayrıldı.

Oğuzhanspor 7. Grupta haftayı 14 puan ile 10. Sırada tamamladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAKÜspor’un, ikinci, yarıda, çıkışı, sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı