Haber Detayı
13 Ekim 2021 - Çarşamba 10:25
 
MAKÜ’DE UCİM STANDINA YOĞUN İLGİ
MAKÜ’DE UCİM STANDINA YOĞUN İLGİ
- Haberi
MAKÜ’DE UCİM STANDINA YOĞUN İLGİ

55 ildeki gönüllü yapılanması ve 75 bini aşkın gönüllü üyesi ile tüm ülkede çocuk istismarı ile mücadele eden Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Burdur Temsilciliği, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) stant açtı.

Burdur temsilciliğinin gönüllü üyeleri 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü nedeniyle MAKÜ’de düzenlenen Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında stant açarak, yeni mavi kelebekleri bünyelerine aldılar.

Öğrencilere derneğin simgesi mavi kelebek rengi olan mavi kurdelenin takıldığı stantta derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşılan stantta öğrenciler gönüllü üye olmak için başvurularını yaptılar. Yeni Mavi Kelebekleri bünyesine alan UCİM Burdur Koordinatörleri Zeynep Türe ve Ayşen Çağan Ceylan MAKÜ öğrencilerinin ilgisinden memnun kaldıklarını ve öğrencilerin bu kadar bilinçli ve duyarlı olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Savi Çakar, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Üyesi ve Çocuk ve Bilim Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hacer Tekerci ile Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nevin Uslu ve Merve Çamlıbel’in de ziyaret ettiği stantta gün boyu bilgilendirici çalışmalar gerçekleştirildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAKÜ’DE, UCİM, STANDINA, YOĞUN, İLGİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı