Haber Detayı
06 Mart 2023 - Pazartesi 11:19
 
LİSE ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
LİSE ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
- Haberi
LİSE ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ

 BURDUR’da lise öğrencileri depremzede çocuklar için etkinlik düzenledi.
Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Burdur’a gelerek Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında barınan çocuklara için etkinlik düzenledi.
Burdur merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı 11’inci sınıf öğrencileri alan şefi Ülkü Özen Koordinatörlüğünde ‘Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor’ Projesi kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Safahat ve Asım’ın Nesli Öğrenci Yurdu bünyesinde depremzede öğrenciler için açılan Anasınıfında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.
Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri yüz boyama, kukla ve hikaye kartları ile hikaye anlatımı, kukla hediye dağıtımı ve oyun etkinliği çalışmaları ile minik öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

Öğrenciler Alan derslerinde hazırladıkları el kuklası, pofuduk oyuncak, hikaye kartları, masal önlüğü gibi çalışmaları misafir Anaokulu öğrencilerine sundu.
Okul Müdürü Özlem Karpuz “amacımız Bakanlığımızın Meslek Liseliler Hayata dokunuyor projesi kapsamında misafir öğrencilere biraz olsun neşe katmak onların yaşadıkları olumsuzluklar yüzünden ileride tramva yaşamalarınin önüne geçerek sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasına destek olmaktır” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’ın da katıldığı etkinlikler sonunda Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı 11’inci sınıf öğrencileri, alan şefi Şule Türken koordinatörlüğünde hazırladıkları kurabiyeleri depremzede öğrencilere ikram ettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: LİSE, ÖĞRENCİLERİ, DEPREMZEDE, ÇOCUKLAR, İÇİN, ETKİNLİK, DÜZENLEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı