Haber Detayı
29 Mayıs 2020 - Cuma 16:07
 
Kuzenler, baraj’da boğuldu! (Günalan Barajı’nda üzücü vaka!)
Kuzenler, baraj’da boğuldu! (Günalan Barajı’nda üzücü vaka!)
- Haberi
Kuzenler, baraj’da boğuldu! (Günalan Barajı’nda üzücü vaka!)

Burdur’da dün (28 Mayıs 2020 Perşembe) öğle saatlerinden bu yana kendilerinden haber alınamayan lise öğrencisi kuzenlerin cesedi, bugün (29 Mayıs 2020 Cuma) bulundu.

Burdur’un Halıcılar Köyü’nde oturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci sınıf  öğrencisi Nazlım Karaca (15) ve kuzeni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Soner Akay (17)’den dünden bu yana haber alamayan aileleri Jandarma’ya ihbarda bulundu. Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Halıcılar Köyü ile Günalan Köyü’nün dağlık alanlarında iz arama köpeği ve drone ile arama çalışması başlattı.

İz arama köpeği İspat, iki kuzenin elbiselerini Haraçlı mevkiindeki Günalan Köyü Barajı yakınında buldu. Havanın kararması sonucu arama kurtarma çalışamalarına bugün sabah saatlerinde devam edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığından gelen Su Altı Arama Kurtarma ekibi, barajda yaptığı aramada iki kuzenin cansız bedenini barajın tabanında buldu. Savcının incelemesinin ardından cesetler Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kuzenler,, baraj’da, boğuldu!, (Günalan, Barajı’nda, üzücü, vaka!),
Yorumlar
Haber Yazılımı