Haber Detayı
27 Aralık 2019 - Cuma 11:56
 
Kurna Rampasında Buzlanma Trafiği Kilitledi
Kurna Rampasında Buzlanma Trafiği Kilitledi
- Haberi
Kurna Rampasında Buzlanma Trafiği Kilitledi

Türkiye genelinde yağışlı havalar etkisini gösteriyor,yurdun doğu bölgelerinde kar güney bölge ve deniz kıyılarında yağmur yağışı devam ediyor. Gece Burdur’da kar yağışı oldu, MAKÜ yerleşkesi İnsuyu civarlarında etkili olan kar yağışı yerini dona bıraktı . Antalya Burdur Makü yerleşkesi ve Burdur girişinde Trafik Kontrollü sağlanıyor. Sabahın ilk saatlerinde etkili olan don yollarda buzlanmanın etkili olduğu bildiren yetkililer sürücülerin daha dikkatli olmalarını istediler .

Kurna rampasında buzlanma nedeniyle trafik felç oldu. Antalya’dan Burdur istikametine trafik kilitlendi. Küçük çaplı maddi hasarlı kazalar meydana geldi.
Burdur’da sabah saatlerinde Kurna rampalarında meydana gelen buzlanma nedeniyle maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi ve yol trafiğe kapandı. Antalya’dan Burdur istikametinde yaklaşık 5 km araç kuyruğu oluştu. Buzlanma nedeniyle farklı noktalarda da küçük çaplı maddi hasarlı kazalar meydana geldi.
Karayolları ve trafik ekiplerinin çalışması sonucu yol kontrollü olarak trafiğe açıldı ve araçların geçişine izin verildi.


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kurna, Rampasında, Buzlanma, Trafiği, Kilitledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı