Haber Detayı
15 Haziran 2022 - Çarşamba 11:11
 
KOMŞUSUNUN KÖPEĞİ SALDIRDI, BACAĞINA 20 DİKİŞ ATILDI
KOMŞUSUNUN KÖPEĞİ SALDIRDI, BACAĞINA 20 DİKİŞ ATILDI
- Haberi
KOMŞUSUNUN KÖPEĞİ SALDIRDI, BACAĞINA 20 DİKİŞ ATILDI

BURDUR’da komşusuna ait kangal cinsi köpeğin saldırdığı adamın bacağına 20 dikiş atıldı.
Burdur merkez Emek Mahallesi Osmangazi Caddesi’nde oturan Abdurrahman Öztürk’e komşusunun
kangal cinsi köpeği saldırdı. Sağ ayağından yaralanan ÖZtürk’e Burdur Devlet Hastanesi’nde 20 dikiş atıldı.
Öztürk “şahsın evinin etrafında beş tane köpek var. Daha önce de uyarmıştık. Bir ay önce bir çocuğa saldırmıştı. Çocuğu kurtardık. Bahçede domates fidanlarım var. Onlara bakayım diye indim. Zincirini kırmış, hücum etti. Boğuştuk, yıktı beni. Ayağıma çok sayıda dikiş atıldı” dedi.
Verilmiş sadakamız varmış” diyen Öztürk; “kaslarıma ya da damarlarıma dokunmamış. Ambulansla gelen arkadaşlara da saldırdı. 10 dakika falan müdahale edemediler. Hayvan hakları deniliyor. Hayvan haklarına biz de taraftarız ama böyle de olmaz yani. Saldırgan hayvan, aç bırakıyor galiba, yoldan geçene saldırıyor. İki yıl önce de kuzularımı yedi. Komşu diye bir şey demedim ama bu saatten sonra şikayetçi olacağım” ifadelerini kullandı.
Öztürk; “kendimin de ar köpeği. Bakımını yapıyorum, aşısını yaptırıyorum. Yemeğini zamanında veriyorum. Köpeği şuraya takıp ta aç bırakılmaz. Aç olan köpek saldırır.” diye konuştu.
Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Öztürk polis merkezine giderek kendisine saldıran köpeğin sahibi hakkında şikayetçi oldu.

gundemburdur.com / Mesut MADAN

Kaynak: Editör:
Etiketler: KOMŞUSUNUN, KÖPEĞİ, SALDIRDI,, BACAĞINA, 20, DİKİŞ, ATILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı