Haber Detayı
17 Mayıs 2022 - Salı 16:53
 
İŞKUR HİBE DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR: ‘’İŞKUR DAİMA YANINIZDA
İŞKUR HİBE DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR: ‘’İŞKUR DAİMA YANINIZDA
- Haberi
İŞKUR HİBE DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR: ‘’İŞKUR DAİMA YANINIZDA

Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında, İŞKUR’a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Uğur Yalçın, kuruluş desteği için verilecek 53.620 TL ile alacağı 2 koç ve 26 koyun ile hayvancılığa başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, “Engelli ve Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında projesi onaylanan Uğur Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 28 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır. Uğur Bey, koyunları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Koyunlar sigortalı olup, 3 yıl sonra hayvanlar tamamen Uğur Yalçın’ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Uğur Yalçın’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

Uğur Yalçın, kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İŞKUR, HİBE, DESTEKLERİ, DEVAM, EDİYOR:, ‘’İŞKUR, DAİMA, YANINIZDA,
Yorumlar
Haber Yazılımı