Haber Detayı
16 Nisan 2022 - Cumartesi 08:23
 
İŞ YERİNDE ÖLDÜRÜLEN KADININ GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI, AİLESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
İŞ YERİNDE ÖLDÜRÜLEN KADININ GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI, AİLESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
- Haberi
İŞ YERİNDE ÖLDÜRÜLEN KADININ GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI, AİLESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Burdur’da geçen hafta uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serhan Seçer (34) tarafından işlettiği dönerci dükkanında av tüfeği ile vurularak öldürülen Nurcan Seçer’in olay günü Burdur Devlet Hastanesi acil müdahale odasında çekilen ve sosyal medyadan paylaşılan uygunsuz video için kardeşi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Burdur’da 1 çocuk annesi Nurcan Seçer (35) yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serhan Seçer (34) tarafından Atatürk Caddesi’nde birlikte işlettikleri dönerci dükkanında av tüfeği ile öldürüldü.

Nurcan Seçer’in Burdur Devlet Hastanesi acil müdahale odasında kimin tarafından çekildiği belli olmayan müdahale masasındaki uygunsuz görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine Nurcan Seçer’in kardeşi Ömer Kılıç, görüntüyü sosyal medyada paylaşan ve yayanlar hakkında Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kılıç, adliye önünde Avukatı Süleyman Kesici ile birlikte gazetecilere açıklama yaptı.

“Uygunsuz videolar paylaşılmış suç duyurusunda bulunduk. Suçluların cezasını almasını istiyoruz”

Ömer Kılıç; “Kardeşimizi kaybettik, çok üzgünüz. Bu acıyı tarif edemem. Biz bu acıyı yaşarken hastanede görevliler tarafından uygunsuz videolar paylaşılmış, onun için suç duyurusunda bulunduk. Suçluların cezasını almasını istiyoruz. İnsanlar bu kadar vicdansız olabiliyor. Onlarında eşleri, çocukları, hanımları, evlatları var. Ayıp diyorum başka bir şey demiyorum.” dedi.

“Olaydan sonra dükkâna gelip babama ve bana da silah doğrulttu”

Kılıç, “Daha önce bize karşı böyle bir eylemi olmamıştı. Bu olay bir anda gelişti. Olaydan sonra dükkanımıza gelerek bana da silah doğrulttu. Silahı tetikledi patlamadı, tüfeği tekrardan kırdı, düzeltti, doğrulttu, tekrardan sıktı patlamadı. Allah korudu diyorum. O arada babam araya girmeye çalıştı. Ona da silahı doğrulttu daha sonra kendi babası geldi karşıdan ve o araya girdi. Babası araya girince ben dışarıya kaçtım ve polisi aradım. Uzaklaştırma kararı vardı, tedavi görmeyi kendisi istemiyordu zaten.” ifadelerini kullandı.

“En ağır şekilde cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız”

Avukat Süleyman Kesici; “Bahsi geçen olayla ilgili süreci takip ediyoruz. Bu süreçte TCK’nın 82. Maddesi gereği zaten ‘eşi kasten öldürme suçu’ oluştuğunu biliyoruz. Bu noktada iddianamenin hazırlanmasının akabinde soruşturma aşamasında da davayı takip edeceğiz. Bu sürecin takipçisiyiz. Şu aşamada şüpheli sıfatında, sonraki süreçte sanık sıfatını alacak kişinin en ağır şekilde cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“Görüntülerinin ortaya çıkması ailenin acısını arttırmıştır”

Kesici; “Ayrıca müvekkilim kardeşini kaybetmenin acısını yaşarken bu sürecin hemen akabinde kardeşinin uygunsuz görüntülerinin ortaya çıkması acısını arttırmıştır, acısını katlamıştır. Bu süreçten dolayı kendisi üzgün. Dolayısıyla bir suç duyurusunda bulunuldu. Bu uygunsuz görüntülerin sosyal medyada paylaşılması TCK’nın 130. maddesi gereği suç teşkil ediyor. Bununla ilgili de sürecin takipçisiyiz. Bu görüntüleri paylaşanların hak ettiği cezayı alması için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

“Valilikten açıklama: adli ve idari soruşturma başlatıldı”

Öte yandan Burdur Valiliği’de olayla ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada “08.04.2022 tarihinde saat 20.50 sıralarında Atatürk Caddesinde kocası tarafından öldürülen N.S. isimli vatandaşımız ile ilgili olayın kamera görüntülerinin sosyal medya aracılığıyla yayınlandığı anlaşılmıştır.  Konu ile ilgili olarak Adli Makamlarca adli soruşturma, Valiliğimizce de İdari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İŞ, YERİNDE, ÖLDÜRÜLEN, KADININ, GÖRÜNTÜLERİ, SOSYAL, MEDYADA, PAYLAŞILDI,, AİLESİ, SUÇ, DUYURUSUNDA, BULUNDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı