Haber Detayı
30 Haziran 2022 - Perşembe 10:52
 
İÇME SUYUNU YENİLEME ÇALIŞMALARI BURDUR BELEDİYESİ’NİN YATIRIMIDIR
İÇME SUYUNU YENİLEME ÇALIŞMALARI BURDUR BELEDİYESİ’NİN YATIRIMIDIR
- Haberi
İÇME SUYUNU YENİLEME ÇALIŞMALARI BURDUR BELEDİYESİ’NİN YATIRIMIDIR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin içme suyu şantiyesi ziyareti ve bu yatırıma ilişkin açıklamalarına, sosyal medya paylaşımlarıyla cevap verdi.

“Yenilenen içme suyu yatırımının Burdur Belediyesi yatırımı olduğunu, bu hizmetin Belediye kaynaklarıyla, yani Burdur şehir merkezinde yaşayanların katkısıyla yapıldığını” dile getiren Başkan Ercengiz, Mengi’nin algı operasyonu yaparak, “sanki bu yatırım DSİ tarafından yaptırılıyormuş” gibi boş bir çaba içersinde olduğunu söyledi.

Başkan Ercengiz’in paylaşımları şöyle:

“AKP’nin il başkanı yine kendi kendine belediyenin şantiyelerini gezip hava atmış. Bak arkadaş sen sadece bir siyasi partinin il başkanısın. Devletin sahibi millettir. O gezdiğin tesisleri AKP değil Burdur Belediyesi yaptırıyor. Sen esnafı gez ekonomiyi gör işine bak biz işin başındayız. Yapılan işin yüklenicisi DSİ işin sahibi ve borcu ödeyen kurum Burdur Belediyesi’dir. Aklınca kurnazlık yapıp algı yaratmaya çalışan bu gence itibar etmeyin. Burdur Belediyesi ilk yıl borcunu ödemiş ve işin asıl sahibidir. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsa esnafı gezebilir ve reel ekonomi hakkında bilgi alabilir. Bir de Belediye şantiyelerine giderken nezaketen haber verirsen iyi olur ne de olsa biz de bir laf vardır: “Davetsiz gelen minfersiz kalır” Tabi anlayana. Bir de CHP İl Başkanımız İzzet Akbulut, AKP il başkanına eşinin tayinini sormuştu cevap verdiğini duydunuz mu? Bekliyoruz ama bugün yarın yeni sorular geliyor herhalde duyum alıp ön almak için insanın olmadığı şantiyelerde geziyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: İÇME, SUYUNU, YENİLEME, ÇALIŞMALARI, BURDUR, BELEDİYESİ’NİN, YATIRIMIDIR,
Yorumlar
Haber Yazılımı