Haber Detayı
25 Şubat 2020 - Salı 13:01
 
HESAPSIZ KASAP ELDE NE MASAT KOYAR , NE BIÇAK…
HESAPSIZ KASAP ELDE NE MASAT KOYAR , NE BIÇAK…
- Haberi
HESAPSIZ KASAP ELDE NE MASAT KOYAR , NE BIÇAK…

CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek bugün yaptığı basın açıklamasında AK Parti Hükümetini hedef aldı. Şimşek Yaptığı açıklamada ‘’Tek avantajı damat olmak ve “semerci çırağı”hikâyesindeki gibi işi bir günde öğrendikten sonra ekonomik krizin çok daha sert hissedildiği bir ortamda vatandaşın ve muhalefetin israfa son verin çığlıklarını yine her zaman olduğu gibi yanlış anlayan AKP hükümeti bu defa gözünü emeklilere dikti.’’Dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığının Sosyal Güvenlik Kurumuna çalışmasını istediği raporun tamamlandığını söyleyen Şimşek ‘’Peki ne var bu raporda ;

1-Emekli olduktan sonra esnaf olarak çalışmaya devam edenlerden “Çalışma destek primi” alınacak

2-SGK ölüm aylığına yaş sınırı getirecek ve şu anda şartsız olarak dul kalan eşe maaş bağlanması durumuna yaş sınırlaması getirilerek yüzbinlerce insanımız ve en önemlisi kadınlarımız mağdur edilecek.

3-Hazırlanan tasarruf tedbirlerinde önemli maddelerden bir tanesi de emeklilerimizin maaşından 5 sağlık kesintisi. Yani zaten yoksulluk sınırının altında yaşayan emeklimiz maaşının 5 lik dilimini sarayın şatafatlı yaşamı için bağışlayacak.’’Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HESAPSIZ, KASAP, ELDE, NE, MASAT, KOYAR, ,, NE, BIÇAK…,
Yorumlar
Haber Yazılımı