Haber Detayı
23 Haziran 2021 - Çarşamba 15:48
 
CHP Merkez İlçe Başkanı Şimşek'ten Karamanlı Bld. Bşk. Selimoğlu'na sıralı sorular
CHP Merkez İlçe Başkanı Şimşek'ten Karamanlı Bld. Bşk. Selimoğlu'na sıralı sorular
- Haberi
CHP Merkez İlçe Başkanı Şimşek'ten Karamanlı Bld. Bşk. Selimoğlu'na sıralı sorular

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nun sosyal medya hesabından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e hitaben yaptığı "Bakın Şu Ali Başkana" şeklindeki Burdur'da geçtiğimiz günlerde kısa süreli yaşanan içme suyu sıkıntısına atıf yaparak yaptığı açıklamaya CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek'ten sert cevap geldi. 

CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek sosyal medya hesabından Başkan Selimoğlunun paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada; 

"Kalkmış bizim bir muhtarla yönettiğimiz kadar nüfusu olan İlçenin Belediye Başkanı Burdur için akıl veriyor. Sayın Başkan çok uzağa gitmeye gerek yok. Burdur'da AKP'li Belediye varken İller Bankasından altyapı yenilemesi için gelen parayı göz boyamak adına asfalt döken yöneticilerinize sor. Şimdi alt yapıyı yeniliyoruz diyorsun, kaç km su hattı, kaç km kanalizasyon, kaç km drenaj hattı yaptın ve Karamanlı Belediyesini toplam ne kadar borca soktun. Uzaktan akıl vermeye benzemez bu işler!!! Şu Karamanlı halkına söz verdiğin ve Burdur Belediye Başkanının da günlük 10 bin ekmek alma sözü verdiği 1 liraya ekmek işi ne oldu buna cevap ver. Küçük yerde iktidarın Belediyesi olmak kolay, önemli olan büyük alanda muhalefet Belediyesini yöneterek halkın sevgisi ve teveccühüne layık olabilmektir." dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Merkez, İlçe, Başkanı, Şimşek'ten, Karamanlı, Bld., Bşk., Selimoğlu'na, sıralı, sorular,
Yorumlar
Haber Yazılımı