Haber Detayı
23 Haziran 2021 - Çarşamba 12:23
 
CHP HEYETİNDEN AĞLASUN’DA DOLU MAĞDURU ÇİFTÇİLERE ZİYARET
CHP HEYETİNDEN AĞLASUN’DA DOLU MAĞDURU ÇİFTÇİLERE ZİYARET
- Haberi
CHP HEYETİNDEN AĞLASUN’DA DOLU MAĞDURU ÇİFTÇİLERE ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Ağlasun İlçe Başkanı Şeref Şahin ile birlikte Ağlasun ilçesine giderek dün yaşanan dolu felaketinden zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur’un Ağlasun ilçesinde dün yaşanan dolu yağışı etkili olmuş ve tarım arazileri ile meyve bahçelerinde de zarar oluşmuştu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’da bugün Ağlasun ilçesine gitti. CHP Ağlasun İlçe Başkanı Şeref Şahin’inde eşlik ettiği CHP heyeti, ilçede yaşanan dolu felaketinin ardından yerinde incelemelerde bulunarak zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve taleplerini dinlediler.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Dün Ağlasun ilçemizde yaşanan dolu felaketi sonra yerinde inceleme ve zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun demek için il, ilçe Başkanlarımız ve Milletvekilimiz ile Ağlasun’dayız.” ifadelerini kullanırken CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’de; “Dün dolu felaketinden etkilenen Ağlasun ilçemizdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.Tarım bakanlığından zararlarının karşılanmasını ve kredi borçlarının ertelenmesini talep etmekteler.”dedi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Ağlasunda dün ki yaşanan dolu afetinden dolayı zarar gören Çiftçilerimize Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Sigorta yaptırabilen çiftçilerimiz dışında zor günler geçirip yaptıramayanlarında zararları karşılanmalıdır.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, HEYETİNDEN, AĞLASUN’DA, DOLU, MAĞDURU, ÇİFTÇİLERE, ZİYARET,
Yorumlar
Haber Yazılımı