Haber Detayı
18 Nisan 2021 - Pazar 15:42
 
Çavdır'da 9 Aylık Bebeği Çöp Evde Büyütmüşler!
Çavdır'da 9 Aylık Bebeği Çöp Evde Büyütmüşler!
- Haberi
Çavdır'da 9 Aylık Bebeği Çöp Evde Büyütmüşler!

Show TV’de ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME programındaki çöp ev izleyenleri şoke etti. Programa katılan 28 yaşındaki Ozan Uysal, 6 Nisan günü 4 yıllık evli olduğu eşi Necibe Nur’un 1 yaşındaki çocuğunu da alarak Burdur Çavdır ilçesinde yaşadıkları evden gittiğini söyleyerek yardım istedi.

Yayınların ardından kısa süre içerisinde bulunan Necibe, stüdyoya gelerek eşi Ozan Uysal ile yüzleşti. Burdur’da yaşadıkları evden yapılan canlı yayın, izleyenlere bu kadar da olmaz dedirtti. Evin her noktası çöp yığınlarıyla dolu olduğundan dolayı muhabir, evi gösterirken zor anlar yaşadı. Yerlerde kullanılmış çocuk bezleri, çürümüş sebze meyveler, kesilmiş bir tutam saç, buzdolabında bozuk ürünler, içi bozulmuş süt dolu biberonlar görenleri dehşete düşürdü. İddialara cevap veren Necibe Nur ise, “Eşime kızdım. Evimi çöp içinde bıraktım.” diyerek izleyenleri şaşırttı.

9 AYLIK BEBEĞİ ÇÖP EVDE BÜYÜTMÜŞLER

Ozan Uysal ve Necibe Nur çifti evlendikten sonra sürekli ev değiştirdi. Yaşadıkları evlerin çöp eve dönüşmesinden dolayı tam üç kez adres değiştiren çift, yeni doğan bebeklerinin çöp evde büyümemesi için en son taşınmış oldukları daireyi 4 ay sonra yine çöp eve çevirdi. 9 aylık bebeklerini bu çöp evde büyütmeleri ise izleyenleri adeta dehşete düşürdü.

Kokudan durulmayan ve çöpten yürünmeyen bu evde bebeğin nasıl büyütüldüğü akıllarda soru işareti oluştururken, bu çöp evde bebeğin sağlık sorunu yaşamamış olması bile mucize olarak değerlendirildi. Eşi ve çocuğu evden kaçmış olan Ozan Uysal hala bu evde yaşamını sürdürürken, evin bu çöp birikintisinden nasıl kurtulacağı ve 9 aylık bebeğin durumu izleyenler tarafından merak ediliyor.

Türkiye’nin hayretle izlediği çöp ev ile ilgili gelişmeler yarın Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME programında olmaya devam edecek.

BOMBA15

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çavdır'da, 9, Aylık, Bebeği, Çöp, Evde, Büyütmüşler!,
Yorumlar
Haber Yazılımı