Haber Detayı
22 Şubat 2021 - Pazartesi 14:26
 
BUTSO'dan ekmek fiyatı açıklaması
BUTSO'dan ekmek fiyatı açıklaması
- Haberi
BUTSO'dan ekmek fiyatı açıklaması

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik,  ekmek fiyat tarifesi hakkında açıklamada bulunarak, 200 gram ekmeğin satış fiyatının 1,50 TL olduğunu belirtti.

Son günlerde Burdur gündemini belirleyen ekmek fırınlarında uygulanan fiyat tarifesi hakkında açıklama yapan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Artan maliyetler ve bununla birlikte komşu illerimizdeki fırınlarda uygulanan fiyat tarifeleri hakkında ilimiz genelindeki fırıncı esnaflarımızın ekmek fiyatlarına zam yapılması talebi oldu.  Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz talep edilen her bir konuyu görüşüp değerlendirdiği gibi fırın işletmecilerimizin ekmek tarifesi hakkındaki talebini de görüştü” şeklinde konuştu.  

Başkan Yusuf Keyik: “Odamızda Esnaf ve Sanatkârlar Odası temsilcilerinin ve fırıncı esnaflarımızın yer aldığı çeşitli toplantılar ve müzakereler gerçekleştirdik, yeniden toplanma kararı aldık. Komisyon görüşmelerimizin sonucu olarak da ilimiz genelinde 2 yıla yakın bir süredir uygulanmakta olan fırın işletmelerindeki ekmek fiyat tarifesinde güncelleme yaptık. 22 Şubat 2021 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere kent merkezi ve ilçelerimizde 200 gram ekmek 1,50 TL’den satılmaya başlandı. Fırıncı esnaflarımıza ve tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BUTSO'dan, ekmek, fiyatı, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı