Haber Detayı
25 Mayıs 2020 - Pazartesi 10:33
 
Burdur sessizliğe büründü
Burdur sessizliğe büründü
- Haberi
Burdur sessizliğe büründü

Burdur’da koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının genelgesiyle Ramazan Bayramı’ında uygulanacak dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde cadde ve sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderdirilen genelge kapsamında, 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Burdur’da başta şehrin en işlek caddesi olan Gazi Caddesi olmak üzere İstasyon Caddesi, Eski Adliye Caddesi, Atatürk Caddesi, Yunus Emre Caddesi’inde araç yoğunluğu yaşanmazken Burdur’lu vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uydukları görüldü.

Cadde ve sokaklar, çalışan ve görevliler haricinde boş kalırken şehir içi ve şehrin giriş, çıkışlarında polis ve jandarma ekipleri denetim yaptı.

Burdur’lu vatandaşların genel olarak kısıtlamaya uydukları görülürken, Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmaya başladığı 22 Mayıs 2020 Cuma gecesi 24.00’dan itibaren 25 kişiye İdari para cezası uygulanırken, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan bir fırıncı ise ehliyetsiz, sigortasız ve vizesiz motosiklete bindiği için İdari Para cezasına çarptırıldı. Motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının birinci gününde fotoğraflarla Burdur 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, sessizliğe, büründü, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı