Haber Detayı
08 Ocak 2024 - Pazartesi 10:12
 
Burdur Maküspor, çok istedi ama olmadı!
Burdur Maküspor, çok istedi ama olmadı!
- Haberi
Burdur Maküspor, çok istedi ama olmadı!

Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta mücadele eden Burdur Maküspor, ligde ilk yarının son maçında evinde Sarayköyspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta mücadele eden Burdur Maküspor, ligde ilk yarının son maçında evinde Sarayköyspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Burdur Maküspor, Gazi Atatürk Stadı’nda Denizli Temsilcisi Sarayköyspor’u konuk etti.

Karşılaşmayı Ankara Bölgesi’nde Abdurrahman Faruk Avşar, Baran Can Durmuş, Musta Pelit ve Orhan Güngör hakem dörtlüsü yönetti.

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmanın 32. Dakikasında deplasman ekibi Sarayköyspor, Ertan Miraç Ayyıldız’ın attığı golle 0-1 öne geçti.

Burdur Maküsporlu Fatih Özaydın, ilk yarının uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve futbolcular soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

Karşılıklı gol pozisyonlarının olduğu müsabakanın ikinci yarısında Sarayköysporlu Ertan Miraç Ayyıldız, 57. Dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve deplasmanda takımını 1-2 öne geçirdi.

Burdur Maküspor, taraftar desteğini arkasına alarak beraberlik için yüklenmeye başladı ve dakika 61’de Zekeriya Yasin Aksungur’un attığı golle maçta skoru 2-2’ye getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımda yakaladığı mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşma sonunda Burdur Maküsporlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar hakem heyetine, verdiği kararlardan dolayı tepki gösterdi.

Bu sonuçla Burdur Maküspor, ligin ilk yarısını 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 20 puanla 7. Sırada tamamladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Maküspor,, çok, istedi, ama, olmadı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı