Haber Detayı
03 Mayıs 2021 - Pazartesi 11:56
 
Burdur Kaybolan 10 Yaşındaki Otizimli Kerim için Seferber olundu
Burdur Kaybolan 10 Yaşındaki Otizimli Kerim için Seferber olundu
- Haberi
Burdur Kaybolan 10 Yaşındaki Otizimli Kerim için Seferber olundu

Altınyayla ilçesine bağlı Asmabağ Köyü’nde 10 yaşında otizmli bir erkek çocuk kayboldu.

Dün sabah saat 11:00’dan itibaren kendisinden haber alınamayan çocuğun bulunması için AFAD, jandarma, UMKE, AKUT ve köylülerin arama çalışmaları devam ediyor.

Kaybolan otizmli çocuğun isminin Kerim Can Güney (10) olduğu, kulaklarının duyduğu ama konuşamadığı öğrenilirken Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın da arama çalışmaları hakkında bilgi almak için Asmabağ Köyü’ne gittiği öğrenildi.

Vali Arslantaş Asmabağ Köyünde Kaybolan Çocuğun Arama Çalışmaları İle İlgili Yerinde Bilgi Aldı

Mayıs Pazar Günü saat 13:00 sıralarında 112ye yapılan kayıp ihbarının ardından Valilik koordinasyonunda AFAD Jandarma UMKE iztakip köpeği gece görüşlü drone ve vatandaşların katılımıyla yürütülen arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kayıp ihbarının yapıldığı ilk andan itibaren arama çalışmalarını yakından takip eden sık sık bilgi alan Vali Arslantaş gece yarısı 00.45 itibariyla arama bögesine geçerek Asmabağ Köyü çevresinde devam eden arama çalışmalarına iştirak etti.

Son durumla ilgili ekiplerden bizzat yerinde bilgiler alan Vali Arslantaş arama çalışmalarına katılan köy halkına teşekkür etti.

Kayıp çocuğun babası ile de görüşerek aileye moral veren destek olan Vali Arslantaş bulunması için her tür imkanın seferber edildiğini vurgulayarak inşallah en kısa sürede sağ salim mutlu haberlerini hep birlikte alacağız dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Kaybolan, 10, Yaşındaki, Otizimli, Kerim, için, Seferber, olundu,
Yorumlar
Haber Yazılımı