Haber Detayı
15 Kasım 2021 - Pazartesi 14:23
 
BURDUR’DA TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET AÇILDI
BURDUR’DA TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET AÇILDI
- Haberi
BURDUR’DA TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET AÇILDI

Burdur’da 552. Tarım Kredi Kooperatif Market yapılan tören ile açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, ilk etapta 1000 kadar açılması planlanan Tarım Kredi Marketleri ile üretici ve tüketicinin hakkının korunarak kaliteli ve doğal ürünlerin daha ucuz, hesaplı fiyatlarla satılarak fiyat dengesi sağlamayı amaçlayan Tarım Kredi Kooperatif Marketin 552.’si Burdur’a açıldı.

Burdur’da Tarım Kredi Marketi açılışı düzenlenen törenle Vali Ali Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Vali Arslantas, açılışta yaptığı konuşmada, “Tarım Kredi Kooperatifimizin 552. Marketini İlimizde açıyoruz. Hayırlara vesile olsun İnşallah.  Yıl sonuna kadar 700, Mart 2022’de de 1000 olacak Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla başladığımız bu yolculuk. Bu sabah Burdur’da da güzel bir köşe taşıyla da taçlanmış olacak. Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ülke genelinde açılan bu marketler aracılığı ile Tarım Kredi Kooperatifi üyesi üretici ve çiftçiler tarafından üretilen doğal ve kaliteli ürünlerin kooperatife ait tesislerde işlenerek veya işletilerek Kooperatif Marketler aracılığı ile tüketicilerin buluşturulması ve daha yaygın bir ağ ile vatandaşlara hizmet sunulması hedefleniyor.

Açılışa başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Yasin Uğur, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Tarım Kredi Koop. Antalya Bölge Birliği Müdürü Yakup Kasal ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR’DA, TARIM, KREDİ, KOOPERATİF, MARKET, AÇILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı