Haber Detayı
24 Kasım 2020 - Salı 14:09
 
Burdur'da Öğretmenler Günü Kutlandı "Fedakarlığın Mesleğidir Öğretmenlik"
Burdur'da Öğretmenler Günü Kutlandı "Fedakarlığın Mesleğidir Öğretmenlik"
- Haberi
Burdur'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Burdur’daki Öğretmenler Günü kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.

Çelenk sunma törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Seyit Güven Yılmaz ve Salim Oğuz ile Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Bulut ile öğretmenler katıldı.
Törende gazetecilere açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay “öğretmenlik hep fedakarlık mesleği olarak adlandırıyoruz ama bu zor günlerde, pandemi günlerinde ne kadar zor olduğunu, ne kadar fedakarlık gerektirdiğini bir kez daha anladık” dedi.
Hüzünlü ve buruk bir öğretmenler günü yaşadıklarını belirten Çay “bildiğiniz gibi okullarımızı açmıştık. Ancak son gelişmelerden sonra bir ara vermek durumunda kaldık. Ümit ederim ki bir sonraki öğretmenler günü, daha sağlıklı, birbirimizle kucaklaşabildiğimiz, uzaklaşmadığımız yakınlaştığımız bir öğretmenler günü olsun istiyorum” diye konuştu.
Sağlıkçılarında bu dönemde büyük fedakarlık gösterdiklerini, Öğretmenlerin pandemi döneminde yüzyüze eğitimden daha fazla efor saferttiğini kaydeden Çay “öğrencilerinin ne kadar yakınında olmaya çalıştıklarını bizzat görüyoruz, şahidiz. Allah emeklerini zayi etmesin. Hepsine, Sağlık huzur, başarı diliyorum. hepimizin günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 24 Kasım etkinlikleri çerçevesinde il genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur'da, Öğretmenler, Günü, Kutlandı, "Fedakarlığın, Mesleğidir, Öğretmenlik",
Yorumlar
Haber Yazılımı